Vidiauto Novosti Događanja 4. Zagreb Auto Week

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 11.10.2013. 15:14

Sajam 

4. Zagreb Auto Week

Na Zagreb Auto Weeku moći ćete sjesti i u neke od super sportskih automobila koji će biti izloženi.

Četvrti po redu Zagreb Auto Week održava se u zagrebačkom Arena Centru od 25. do 27. listopada 2013., a organizatori tijekom tri dana održavanja očekuju više od 100.000 posjetitelja kojima će ponuditi najnovije modele automobila koji stižu na hrvatsko tržište ili su već u ponudi. Iako ne se ne navodi koji će automobilski brendovi biti zastupljeni, organizatori najavljuju velik broj njih, a probne vožnje će također biti u ponudi.

Naravno, uz automobile idu i zgodne hostese ;)
Pogledajte kako je to izgledalo prošli put:

Osim sadašnjih modela, na Zagreb Auto Weeku moći ćete se vratiti u prošlost uz retro kutak, a mnoge će zasigurno privući posebni Tuning show.

Najava cijelog događaja starta već 13. listopada kada će u Karting Areni Zagreb, partneru ZAW-a, biti organiziran auto tuning day pod nazivom „Not Another Style Event“ na kojem će se predstaviti mnogi auto-klubovi, tvrtke i pojedinci iz svijeta tuninga. U sklopu tog cjelodnevnog događanja održat će se i posebno styling-natjecanje!

Ključne riječi:
hostese premijera sajam Zagreb Auto Week
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 25. travanj 1925.

4-25-1925 Debi Maseratija

Debi Maseratija

Prvi automobil Alfierija Maseratija, Tipo 26, debitirao je pobijedivši u svojoj klasi u Targa Floriju. Alfieri Maserati sam je vozio trkaći automobil.

vs

.::.