Vidiauto Zanimljivosti Auto FUN Porscheova TV emisija 9:11 Magazine

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 12.04.2017. 04:59

Web TV 

Porscheova TV emisija zove se 9:11 Magazine

Porscheova TV emisija 9:11 Magazine

Porsche pokreće zanimljiv web TV format “9:11 Magazine“.

U trajanju od devet minuta i jedanaest sekundi Porsche će ponuditi tehnologije, lifestyle i sporta. Na taj će način Porsche proširiti svoju online komunikaciju novim web tv formatom “9:11 Magazine” koji će na poveznici 911-magazine.porsche.com donositi zabavne i korisne informacije iz Porscheovog svijeta.U emisiji će se obuhvatiti sve tematike - od predstavljanja novih automobila preko samog doživljaja Porschea pa do prekretnica u povijesti tvrtke. Pogledat će se moći cijele epizode ili samo pojedini prilozi o Porscheu koji će buditi emocije, spretno pojašnjavati tehnički i tehnološki razvoj te ponuditi zanimljiv uvid u Porscheovu prošlost, sadašnjost i budućnost. 

IMG_20170412_105716

Web tv format nadopunjuje postojeći magazin za korisnike “Christophorus” te će se također objavljivati pet puta godišnje, i to na njemačkom i engleskom jeziku. Srž magazina čine ljudi. Oni pričaju priče koje bi trebale doprijeti do gledatelja i koje će gledatelji zapamtiti, najavio je magazin Josef Arweck, potpredsjednik za komunikacije tvrtke Porsche AG. Uzmimo Waltera Röhrla kao primjer: u prvoj epizodi magazina pod motom “Hrabrost” dvostruki svjetski prvak u reliju i najbolji vozač utrka svog vremena opisuje legendarnu noć u Arganilu te kako je on kao početnik deklasirao cijelu svjetsku elitu. Drugi prilog bavi se najhrabrijim bojama 911-ice. “Hrabri predah” (engl. “Courage to take time off”) opisuje putovanje kroz spektakularni škotski krajolik u Porsche Panameri. Legendarni transaxle modeli svjedoče o iznimnoj hrabrosti Porscheovih programera. “Čisti užitak” (engl. “Pure”), druga epizoda TV-magazina, bit će posvećena kultnom sportskom automobilu 911-ici.Portal predstavlja korporativni blog, online magazin i središte društvenih medija u jednom, a Porsche također ima svoj kanal na “Drivetribeu”, online zajednici bivših kreatora Top Geara - Clarksona, Maya i Hammonda.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 25. travanj 1925.

4-25-1925 Debi Maseratija

Debi Maseratija

Prvi automobil Alfierija Maseratija, Tipo 26, debitirao je pobijedivši u svojoj klasi u Targa Floriju. Alfieri Maserati sam je vozio trkaći automobil.

vs

.::.