Vidiauto Zanimljivosti Auto FUN Najbolji od najboljih u VR vožnji na Zagreb Auto Showu

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 06.04.2016. 11:09

Poredak nakon prvog dana 

Najbolji od najboljih u VR vožnji na Zagreb Auto Showu

Najbolji od najboljih u VR vožnji na Zagreb Auto Showu

Prvi dan Zagreb Auto Showa donio je i prve gužve na VidiAuto štandu na kojem su svi htjeli isprobati VR naočale Oculus Rift.

I nas je iznenadila gužva na štandu - virtualna stvarnost je pravi mamac za posjetitelje Zagrebačkog Velesajma koji su došli vidjeti najnovije automobile, ali isto tako i odigrati igru Live for Speed uz 360-stupanjsko iskustvo na VR naočalama. Zasigurno su i naše vrijedne nagrade mamac za igrače koji žele osjetiti „miris adrenalina“ - pametni telefoni Cubot i godišnja pretplata na časopis VIDI. Da biste osvojili nagradu, morate se potruditi i ostvariti što bolje vrijeme u vožnji.

VidiAuto stand Zagreb Auto Show (2)

Svaki dan ćemo na našoj Facebook stranici VidiAuto.com objavljivati imena i rezultate top 10 najboljih krugova koje su igrači ostvarili u igri. Kliknite na našu Facebook stranicu i provjerite svoj rezultat odnosno vrijeme u kojem ste odvozili vožnju.

VidiAuto stand Zagreb Auto Show (3)
VidiAuto stand Zagreb Auto Show (pojedinacni igraci)
Ključne riječi:
nagradna igra Oculus Rift virtualna stvarnost Zagreb Auto Show
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 25. travanj 1925.

4-25-1925 Debi Maseratija

Debi Maseratija

Prvi automobil Alfierija Maseratija, Tipo 26, debitirao je pobijedivši u svojoj klasi u Targa Floriju. Alfieri Maserati sam je vozio trkaći automobil.

vs