Vidiauto Zanimljivosti Auto FUN Najbolji od najboljih u VR vožnji na Zagreb Auto Showu

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 06.04.2016. 11:09

Poredak nakon prvog dana 

Najbolji od najboljih u VR vožnji na Zagreb Auto Showu

Najbolji od najboljih u VR vožnji na Zagreb Auto Showu

Prvi dan Zagreb Auto Showa donio je i prve gužve na VidiAuto štandu na kojem su svi htjeli isprobati VR naočale Oculus Rift.

I nas je iznenadila gužva na štandu - virtualna stvarnost je pravi mamac za posjetitelje Zagrebačkog Velesajma koji su došli vidjeti najnovije automobile, ali isto tako i odigrati igru Live for Speed uz 360-stupanjsko iskustvo na VR naočalama. Zasigurno su i naše vrijedne nagrade mamac za igrače koji žele osjetiti „miris adrenalina“ - pametni telefoni Cubot i godišnja pretplata na časopis VIDI. Da biste osvojili nagradu, morate se potruditi i ostvariti što bolje vrijeme u vožnji.

VidiAuto stand Zagreb Auto Show (2)

Svaki dan ćemo na našoj Facebook stranici VidiAuto.com objavljivati imena i rezultate top 10 najboljih krugova koje su igrači ostvarili u igri. Kliknite na našu Facebook stranicu i provjerite svoj rezultat odnosno vrijeme u kojem ste odvozili vožnju.

VidiAuto stand Zagreb Auto Show (3)
VidiAuto stand Zagreb Auto Show (pojedinacni igraci)
Ključne riječi:
nagradna igra Oculus Rift virtualna stvarnost Zagreb Auto Show
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 27. lipanj 1990.

6-27-1990  NASCAR-ovi munjeviti dani

NASCAR-ovi munjeviti dani

Tvrtka Paramount Motion Pictures predstavila je na današnji dan 1990. godine film Days of Thunder, djelo istih ljudi koji su kreirali hit Top Gun. Glavne uloge igrali su Tom Cruise i Nicole Kidman.

vs