Vidiauto Novosti Događanja Na štandu VidiAuta na Zagreb Auto Show isprobajte VR vožnju

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 04.04.2016. 16:03

VIDI, vozi, osvoji! 

Na štandu VidiAuta na Zagreb Auto Show isprobajte VR vožnju

Na štandu VidiAuta na Zagreb Auto Show isprobajte VR vožnju

Najbolje „vozače“ očekuju vrijedne nagrade, a znanje je potrebno pokazati i dokazati u virtualnim utrkama pomoću Oculus Rift headseta, u igri Live for Speed.

Uz Rimčev Concept_S i mnoge druge hrvatske premijere novih automobila, kamiona, motocikala i razne automobilske opreme moći ćete se i utrkivati tijekom šest dana na Zagreb Auto Showu, na štandu vašeg omiljenog web portala VidiAuto.com.

Za sve posjetitelje našeg atraktivnog štanda u paviljonu 7a Zagrebačkog Velesajma (preko puta štanda Rimac Concept_S) pripremili smo pravo iznenađenje i iskustvo kakvo do sada niste imali prilike vidjeti - virtualnu vožnju putem VR naočala Oculus Rift. Svoju znatiželju i znanje možete isprobati i testirati u igri Live for Speed, a najuspješnije očekuju atraktivne nagrade - pametni telefoni Cubot x16 i Cubot Note S koje je osigurao partner SE-Mark te godišnja pretplata na časopis VIDI.

Vidiauto-nagrade

Igra Live for Speed igra je pokretana moćnim računalom koje je osigurala tvrtka ADM računala - Acquisitum magnum. Iskustvo vožnje je upotpunjeno Logitech volanom s pedalama te Oculus Rift DK2 naočalama koje je osigurao Legame Studio, prvi VR studio u Hrvatskoj. VIDIAuto video će biti prikazivan na 55-inčnom 4K Panasonic TV-u.
Rang listu natjecatelja moći ćete provjeriti na web portalu VidiAuto.com te na Facebook stranici www.facebook.com/vidiauto na kojoj će biti objavljeni i pobjednici natječaja.

Osim ove atrakcije, na štandu VidiAuta možete usporediti više od 1000 različitih modela automobila - VidiAuto usporedilica će vam zasigurno olakšati odabir novog automobila nakon što se prošećete po Zagreb Auto Showu i budete u dilemi koji je od vaših favorita bolji na papiru.
Zagreb Auto Show se od 5. do 10. travnja 2016. održava na Zagrebačkom velesajmu u 14 paviljona u kojima će svoje novitete izložiti 440 izlagača iz 33 zemlje (29 različitih automobilskih marki, 35 marki motocikala, 17 marki gospodarskih vozila itd.).

Ključne riječi:
nagradna igra Oculus Rift Zagreb Auto Show
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.