Vidiauto Zanimljivosti Auto FUN Imate li Kiju s puno kilometara

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 15.08.2016. 01:06

Nagradna potraga 

Imate li Kiju s puno kilometara

Imate li Kiju s puno kilometara

Za one koji imaju Kiju s najviše prijeđenih kilometara slijede nagrade.

Kia traži deset vlasnika Kijinih vozila s najviše prijeđenih kilometara, a nagrade će osvojiti 10 vlasnika koji imaju najviše prijeđenih kilometara u trenutku objave fotografije. Pokrenut je Retro Kia natječaj pa ukoliko ste vi ili netko koga poznajete prešli puno kilometara s Kijom obavezno se pridružite. Vozila moraju imati više od 250.000 prijeđenih kilometara i proživjela su mnogo toga, ali još im nije dosta.

Kia retro (2)

Posjetite službenu Facebook stranicu Kia Motors Hrvatska na kojoj se nalazi poziv na Retro Kia nagradni natječaj. Sve što sudionici trebaju napraviti je objaviti fotografiju prijeđenih kilometara njihove Kije. 10 vlasnika s najviše kilometara će biti nagrađeni - glavna nagrada je vikend s Kia Sportagem dok će ostali dobitnici dobiti Kia poklon pakete. Pobjednik će uz nagradu biti predstavljen i u novom Kia magazinu.

Razlog pokretanja ovog natječaja je Kijino nedavno prvo mjesto u istraživanju kvalitete neovisne agencije J.D.Power, a pobjeda je bazirana na zadovoljstvu vlasnika Kia vozila. Kia je prva neluksuzna marka koja je osvojila prvo mjesto u tom prestižnom istraživanju u zadnjih 27 godina.

Nagradni natječaj traje do 31. kolovoza 2016.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 25. travanj 1925.

4-25-1925 Debi Maseratija

Debi Maseratija

Prvi automobil Alfierija Maseratija, Tipo 26, debitirao je pobijedivši u svojoj klasi u Targa Floriju. Alfieri Maserati sam je vozio trkaći automobil.

vs