Vidiauto Novosti Najave Uspoređujemo četiri obiteljska crossovera iz Mitsubishija, Nissana, Renaulta i Suzukija

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 10.09.2015. 10:28

VIDIAUTO Izbor tjedna – Palac gore za kupnju! 

Uspoređujemo četiri obiteljska crossovera iz Mitsubishija, Nissana, Renaulta i Suzukija

Uspoređujemo četiri obiteljska crossovera iz Mitsubishija, Nissana, Renaulta i Suzukija

Obiteljski crossover umjesto obiteljskog karavana? Iz široke ponude odabrali smo četiri ne-iracionalna, a istodobno atraktivna obiteljska crossovera, pri čemu nismo zanemarili ni praktičnost, ni ekonomičnost.

U našoj stalnoj rubrici Palac gore za kupnju ovaj put uspoređujemo obiteljske crossovere iz Mitsubishija, Nissana, Renaulta i Suzukija.

Biramo najpoželjniji model iz kategorije soft-roadera, vodeći se racionalnim smjernicama poput isključivo prednjeg pogona, dizelskog motora snage 110 do 120 KS i ručnog mjenjača. Budžet je definiran cijenom razumno opremljene, dizelske, karavanske Octavije, gotovo idealnog, mada i prilično "običnog" obiteljskog transportera koji tipično košta do 170.000 kuna.

Koji će model između četiri koja smo uzeli u obzir dobiti VidiAuto preporuku za kupnju otkrit ćemo vam u ponedjeljak 14. rujna 2015.

Ključne riječi:
Mitsubishi Nissan Palac gore za kupnju Renault Suzuki
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 1. prosinac 1913.

12-1-1913 Ford uvodi pokretnu traku

Ford uvodi pokretnu traku

Ford kao prvi uvodi proizvodnju automobila na pokretnoj traci. To rješenje još se danas smatra najrevolucionarnim potezom u povijesti auto industrije. Brzina proizvodnje na pokretnoj traci omogućila je Fordu da proizvodi najjeftinije automobile.

vs