Vidiauto Novosti Najave Uspoređujemo četiri obiteljska crossovera iz Mitsubishija, Nissana, Renaulta i Suzukija

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 10.09.2015. 10:28

VIDIAUTO Izbor tjedna – Palac gore za kupnju! 

Uspoređujemo četiri obiteljska crossovera iz Mitsubishija, Nissana, Renaulta i Suzukija

Uspoređujemo četiri obiteljska crossovera iz Mitsubishija, Nissana, Renaulta i Suzukija

Obiteljski crossover umjesto obiteljskog karavana? Iz široke ponude odabrali smo četiri ne-iracionalna, a istodobno atraktivna obiteljska crossovera, pri čemu nismo zanemarili ni praktičnost, ni ekonomičnost.

U našoj stalnoj rubrici Palac gore za kupnju ovaj put uspoređujemo obiteljske crossovere iz Mitsubishija, Nissana, Renaulta i Suzukija.

Biramo najpoželjniji model iz kategorije soft-roadera, vodeći se racionalnim smjernicama poput isključivo prednjeg pogona, dizelskog motora snage 110 do 120 KS i ručnog mjenjača. Budžet je definiran cijenom razumno opremljene, dizelske, karavanske Octavije, gotovo idealnog, mada i prilično "običnog" obiteljskog transportera koji tipično košta do 170.000 kuna.

Koji će model između četiri koja smo uzeli u obzir dobiti VidiAuto preporuku za kupnju otkrit ćemo vam u ponedjeljak 14. rujna 2015.

Ključne riječi:
Mitsubishi Nissan Palac gore za kupnju Renault Suzuki
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 17. listopad 1994.

10-17-1994 Najduža vožnja taksijem

Najduža vožnja taksijem

Nakon 42.350 prijeđenih kilometara vozač taksija Jeremy Levine i dvoje putnika Mark Aylett i Carlos Aresse vratili su se u London s puta do Rta dobre nade u Južnoj Africi. Putnici su za avanturu platili nevjerojatnih 40.000 funti (oko 65.000 eura).

vs