Vidiauto Novosti Najave Uspoređujemo četiri obiteljska crossovera iz Mitsubishija, Nissana, Renaulta i Suzukija

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 10.09.2015. 10:28

VIDIAUTO Izbor tjedna – Palac gore za kupnju! 

Uspoređujemo četiri obiteljska crossovera iz Mitsubishija, Nissana, Renaulta i Suzukija

Uspoređujemo četiri obiteljska crossovera iz Mitsubishija, Nissana, Renaulta i Suzukija

Obiteljski crossover umjesto obiteljskog karavana? Iz široke ponude odabrali smo četiri ne-iracionalna, a istodobno atraktivna obiteljska crossovera, pri čemu nismo zanemarili ni praktičnost, ni ekonomičnost.

U našoj stalnoj rubrici Palac gore za kupnju ovaj put uspoređujemo obiteljske crossovere iz Mitsubishija, Nissana, Renaulta i Suzukija.

Biramo najpoželjniji model iz kategorije soft-roadera, vodeći se racionalnim smjernicama poput isključivo prednjeg pogona, dizelskog motora snage 110 do 120 KS i ručnog mjenjača. Budžet je definiran cijenom razumno opremljene, dizelske, karavanske Octavije, gotovo idealnog, mada i prilično "običnog" obiteljskog transportera koji tipično košta do 170.000 kuna.

Koji će model između četiri koja smo uzeli u obzir dobiti VidiAuto preporuku za kupnju otkrit ćemo vam u ponedjeljak 14. rujna 2015.

Ključne riječi:
Mitsubishi Nissan Palac gore za kupnju Renault Suzuki
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 18. siječanj 1919.

1-18-1919 Osnovan Bentley Motors

Osnovan Bentley Motors

Na današnji dan osnovan je Bentley Motors u Londonu, Engleska. Proizvođač sportskih automobila i luksuznih automobila, Bentley je 1931. godine preuzeo Rolls-Royce. Bentley je otada preuzimao sve više i više značajki Rolls-Roycea dok nisu postali gotovo ne

vs