Vidiauto Novosti Najave Toyota je obnovila i SUV Highlander

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 12.07.2022. 04:34

Toyota je obnovila i Highlander, SUV sa sedam sjedala

Toyota je obnovila i SUV Highlander

Trenutno najveći SUV kojeg Toyota nudi na europskom tržištu prošao je kroz blago dotjerivanje, a osim nove boje i dizajna naplataka, donosi i novu multimediju.

Iako je na europskom tržištu tek oko godinu dana, Toyota je najavila kako je pripremila malene promjene za Highlander, SUV sa 7 sjedala. Kako nije riječ o faceliftu u pravom smislu te riječi, tako ćete dorađeni Highlander moći prepoznati tek po novoj Cypress metalik zelenoj boji, ali i po novim 20-inčnim aluminijskim naplatcima u sjajnoj crnoj boji.

2023 Toyota Highlander_01

Toyota navodi kako se ovom bojom želi izdvojiti od konkurencije, a moramo priznati da Highlanderu nova boja prilično dobro pristaje. Naravno, Highlander i dalje nudi prostor za 7 putnika, kao i AWD-i pogon na sve kotače.

2023 Toyota Highlander_02

Unutrašnjost pak dobiva opcijsku kožnu unutrašnjost u bež ili oker boji, a čim se sjednete na vozačko mjesto ćete primijetiti i novu 12,3-inčnu digitalnu instrument ploču s 3D prikazom, koja nudi četiri osnovna dizajna za prikaz – Casual, Smart, Tough i Sport.

2023 Toyota Highlander_03

Osim toga, tu je i potpuno novi multimedijski zaslon dijagonale 12,3 inča koji dolazi s najnovijom inačicom Toyota Smart Connect multimedijskog sustava, a serijski dolazi i navigacija ''u oblaku'', a navodi se i kako je poboljšano prepoznavanje glasovnih naredbi.

2023 Toyota Highlander_04

Pogonski sustav je ostao nepromijenjen, a riječ je o hibridnom sustavu koji razvija maksimalnu snagu od 248 KS. Iako se prve isporuke očekuju tek u posljednjem kvartalu, narudžbu možete napraviti već danas.

Ključne riječi:
7 sjedala hibrid Highlander SUV Toyota
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 22. srpanj 1908.

Od kočije do karoserije

Albert Fisher i njegovi nećaci osnovali su uz kapital od 50.000 $ tvrtku Fisher Body Company specijaliziranu za proizvodnju kočija i automobilskih karoserija. Tvrtka je ubrzo postala najveći proizvođač karoserija u svijetu te je surađivala s GM-om.

vs

.::.