Vidiauto Novosti Najave Stiže još bolja Toyota GT86

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 21.04.2014. 15:52

Toyotin sportaš 

Stiže još bolja Toyota GT86

Stiže još bolja Toyota GT86

Nekoliko godina nakon predstavljanja stiže obnovljena Toyota GT86, a novost su još bolje vozne karakteristike i preciznije upravljanje. 

Toyota GT86 vrhunski je sportski coupe automobil, s preciznim upravljačem, naprijed postavljenim 2,0-litrenim benzinskim boxer motorom snage 200 KS i sa stražnjim pogonom, a 2015. godine stižu unaprjeđenja koja će vozaču pružiti još više zadovoljstva u vožnji.

Promjene koje donosi Toyota GT86 2015 bit će vidljive na ovjesu tako da će dijelovi ovjesa, uključujući stražnje amortizere biti drugačije povezani na šasiju. Dobit će se na čvrstoći karoserije, bolja će biti upravljivost kao i brži odziv. Bit će izmijenjeni i amortizeri s novom tehnologijom za stabilizaciju i prigušivanje, a poboljšana je kontrola trenja.

Toyota GT86 2015 (2)

Unutrašnjost će biti još kvalitetnija korištenjem karbona

Kod dizajna neće biti nekih velikih novosti - umjesto štap antene bit će postavljena „ peraja“, koja ne samo da izgleda bolje već i povećava aerodinamičnost. Stižu i dvije nove boje karoserije - srebrna i bijela. U kabini će kontrolna ploča imati novi motiv karbonskih vlakana.

Pročitajte test Toyota GT86 2.0 Boxer Sport 

Toyota GT86 2015 (3)

Dobitna kombinacija - naprijed postavljen boxer motor, stražnji pogon

Ključne riječi:
boxer GT86 redizajn Sportski Toyota
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 12. kolovoz 1908.

Proizveden prvi Ford Model T

Prvi Ford Model T izašao je iz tvornice u Detroitu. Proizvodnja ovoga automobila eksplodirala je pet godina kasnije kada je uvedena pokretna traka. Model T bio je prvi «narodni» automobil u povijesti, a proizvodio se sve do 1927.

vs