Vidiauto Novosti Najave Prvi teaser za novi Renault koncept

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 23.02.2022. 04:25

Renault za svibanj najavljuje novi konceptni automobil

Prvi teaser za novi Renault koncept

Renault najavljuje novi konceptni automobil koji njeguje predanost brizi za okoliš, sigurnosti i uključivosti, a imat će pogon na vodik.

Renault je pokazao prvu teaser fotografiju novog konceptnog automobila, a riječ je o konceptu koji, kako u Renaultu kažu, ''utjelovljuje predanost strategiji održivog razvoja, konkretno: brizi za okoliš, sigurnosti i uključivosti.'' Najavljuju se i nove tehnološke inovacije u vozilu za veću sigurnost vozača i ostalih putnika.

2022 - Future Renault concept-car

Ovaj koncept imat će pogon na vodik, a on ''utire put prema razvoju vozila bez emisija, jača strategiju kružnog gospodarstva te potiče upotrebu recikliranih i obnovljivih materijala unutar grupe.'' Novi je koncept dizajniran pod palicom Gillesa Vidala, direktora Renaultova odjela za dizajn, a novi konceptni automobil dio je nedavno objavljene Renaultove strategije stvaranja 100 % elektrificirane ponude do 2030. godine. Također, iako još nema nikakvih informacija, prema svemu sudeći riječ je o još jednom SUV modelu.

2022 - Future Renault concept-car_detail

Premijera novog konceptnog vozila zakazana je za svibanj ove godine, a prije njega će Renault predstaviti i potpuno novi model Austral, kompaktni SUV koji će zamijeniti model Kadjar, a čija će premijera biti već 08. ožujka.

Ključne riječi:
koncept Renault vodik
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 11. svibanj 1946.

5-11-1946 Ferrarijeva prva utrka

Ferrarijeva prva utrka

Ferrari je na današnji dan 1946. godine po prvi put samostalno nastupio u automobilskoj utrci koja je održana u Piacenzi, Italija. Nakon te prve legendarne utrke, Ferrari je postao najuspješniji proizvođač u automobilskim utrkama.

vs

.::.