Vidiauto Novosti Najave Prve slike nove generacije Toyote Yaris

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 15.10.2019. 06:23

Prve slike 

Ovo je potpuno nova generacija Toyote Yaris

Prve slike nove generacije Toyote Yaris

Procurile su prve fotografije nove generacije Toyote Yaris, koja će biti predstavljena na Salonu automobila u Tokiju, a u Europu stiže sljedeće godine.

Toyota je već najavila kako će na ovogodišnjem Salonu automobila u Tokiju predstaviti četvrtu generaciju gradskog modela Yaris, a sada su procurile i prve fotografije nemaskiranog modela. Novi Yaris je postavljen na TNGA platformu te će nuditi više prostora i veću udobnost, a za dodatnu sigurnost će se brinuti Toyota Safety Sense 2.0 sustavi pomoći vozaču.

toyota_yaris_2020_straga_2

Motorizaciju će činiti benzinski i hibridni pogon, dok se električna izvedba vjerojatno neće naći u ponudi, a na tržištima izvan Europe u ponudi će biti i dizelski motori. Novi Yaris bi također trebao biti agilniji, imati bolja vozna svojstva i biti štedljiviji.

toyota_yaris_2020_detalj

Nova unutrašnjost će donijeti veći multimedijalni zaslon najnovije generacije s podrškom za Android Auto i Apple CarPlay, a moguće je kako će se nuditi i head-up zaslon, dok informacija o digitalnoj instrument ploči za sada nema.

toyota_yaris_2020_straga

Više informacija ćemo znati kada Toyota i službeno predstavi Yarisa, a napomenimo kako se početak prodaje na Europskom tržištu očekuje na jesen sljedeće godine.

Ključne riječi:
Toyota Yaris
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 22. siječanj 1950.

Tucker proglašen nevinim

Preston Tucker bio je poslovni čovjek koji je između 1947. i 1948. godine izradio 50 posebnih automobila koji su bili ispred svog vremena i vrlo snažni. Optužen je za prijevaru i dok se borio za slobodu njegova je tvrtka propala. Na današnji dan 1950. god

vs