Vidiauto Novosti Najave Audi A1 Citycarver sa SUV detaljima

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 31.07.2019. 06:41

Nova izvedba 

Urbani Audi A1 Citycarver sa SUV detaljima

Audi A1 Citycarver sa SUV detaljima

Audi je predstavio svoj najmanji model A1 u izvedbi Citycarver koja donosi 40 mm veću udaljenost od tla i SUV dizajnerske detalje.

Audi A1, gradski predstavnik ove tvrtke, predstavljen je u novoj izvedbi Citycarver. Već na prvi pogled je jasno kako je riječ o modelu koji donosi danas jako popularne SUV detalje, a Audi ovog puta nije koristio ime Allroad iz čega je odmah jasno kako ovaj model neće dobiti pogon na sve kotače.

Audi A1 Citycarver straga

Tako je udaljenost od tla povećana za 40 mm, serijski dolazi sa 16-inčnim aluminijskim  naplatcima, moguće je naručiti i veće, a novost je i zaštitna plastika oko čitavog vozila koja mu daje nešto robusniji izgled.

Audi A1 Citycarver sa strane

Ukupno će biti dostupno devet boja, krov u kontrastnoj Mythos crnoj ili Manhattan sivoj boji, a kao i kod modela A1 Sportback tu je velika mogućnost personalizacije i odabira dodatne opreme.

Audi A1 Citycarver interijer

U unutrašnjosti A1 Citycarver donosi digitalnu instrument ploču, MMI infotainment sustav, ali i najnoviji sigurnosni sustavi pomoći vozaču, ali i Bang & Olufsen 3D Premium Sound Sustav snage 560 W.

Audi A1 Citycarver_sprijeda

Narudžbe kreću u kolovozu, a prvi primjerci će se kod kupaca naći na jesen, a odmah će biti ponuđena posebna serija Audi A1 Citycarver Edition One koja će dolaziti s 18-inčnim aluminijskim naplatcima, Arrow Grey ili Pulse Orange bojom, crnim detaljima na karoseriji i Edition One natpisom, te s narančastim ili sivim detaljima u unutrašnjosti.

Audi A1 Citycarver_straga 2

Cijene i motorizacija još nisu objavljene, n očekujemo kako će A1 Citycarver u odnosu na isto opremljen i motoriziran A1 Sportback biti skuplji oko 10.000 do 15.000 kuna.

Ključne riječi:
A1 Citycarver Audi gradski automobil
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 11. svibanj 1946.

5-11-1946 Ferrarijeva prva utrka

Ferrarijeva prva utrka

Ferrari je na današnji dan 1946. godine po prvi put samostalno nastupio u automobilskoj utrci koja je održana u Piacenzi, Italija. Nakon te prve legendarne utrke, Ferrari je postao najuspješniji proizvođač u automobilskim utrkama.

vs

.::.