Vidiauto Novosti Najave Procurile fotografije BMW-a serije 5

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 29.04.2020. 05:32

Facelift 

Ovo su prve fotografije redizajnirane BMW serije 5

Procurile fotografije BMW-a serije 5

Iako je premijera zakazana za svibanj, procurile su prve dvije fotografije redizajnirane BMW serije 5, a redizajn je donio suptilne promjene u izgledu, a veliko povećanje prednjih bubrega na sreću nije napravljeno.

U posljednje vrijeme ''curenje'' fotografija novih ili redizajniranih modela je sve češće, a sada se isto dogodilo i s prvim fotografijama redizajnirane BMW serije 5, a čija je premijera bila zakazana za svibanj. Još uvijek aktualan model je bio predstavljen krajem 2016. godine, a prodaja je započela početkom 2017. godine.

bmw 5 facelift_01

Prve dvije fotografije redizajniranog modela prikazuju BMW 530e s plug-in hibridnim pogonom i opcijskim M Sport paketom opreme, a iako su promjene suptilne, poznavatelji modela će ih odmah primijetiti. Sprijeda se vidi novi branik i nešto istaknutiji bubrezi, a tu su i novooblikovana prednja svjetla, kao i njihova grafika. Straga su promjene manje i donose redizajnirani branik i novu grafiku stražnjih svjetala, dok je sve drugo ostalo isto.

01_bmw 5 facelift

BMW 530e plug-in hibridna izvedba donosi 252 KS i 420 Nm okretnog momenta, a kombinirana je s 8-brzinskim automatskim mjenjačem, a u ponudi će biti i snažnija izvedba BMW 545e koja će kombinirati motor sa šest cilindara i elektromotor, a nudit će ukupno 394 KS i 600 Nm okretnog momenta. U ponudi će ostati benzinski i dizel motori, ali i model M5, a sve informacije će biti poznate unutar mjesec dana, kada se očekuje i službena premijera.

Ključne riječi:
BMW facelift Plug-in hibrid redizajn serija 5
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 13. kolovoz 1907.

Prvi taksi u SAD-u

Prvi taksi izašao je na ulice New Yorka  kao prvo vozilo te vrste u SAD-u. Prvi motorizirani taksiji u svijetu pojavili su se u Europi krajem 19. stoljeća, a naziv su dobili po uređaju taksimetru koji služi za izračunavanje cijene vožnje.

vs