Vidiauto Novosti Najave Obnovljen je Mitsubishi Space Star

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 19.11.2019. 05:16

Redizajn 

Mitsubishi Space Star dobio ozbiljniji izgled i kvalitetniju unutrašnjost

Obnovljen je Mitsubishi Space Star

Mitsubishi je svoj najmanji model Space Star podvrgnuo drugom faceliftu, a sada mu je podario ozbiljniji izgled i kvalitetnije materijale u unutrašnjosti.

Mitsubishi Space Star je predstavljen 2012. godine, a 2016. godine je prošao i kroz prvi manji facelift, da bi ovih dana Mitsubishi predstavio ozbiljniji redizajn svojeg najmanjeg modela.

MIGARE_img03

Već na prvi pogled su vidljive velike promjene sprijeda gdje je Space Star dobio nova LED svjetla, novu masku i branike i sada izgledom podsjeća na ostale Mitsubishi modele, a te promjene su mu ujedno dale i puno ozbiljniji izgled.

MIRAGE_ext10

Sa strane se promjene svode na nove aluminijske naplatke, dok je straga Space Star dobio novi branik, spojler i redizajniranu grafiku stražnjih LED svjetala, a tu su i dvije nove boje – Sand Yellow i White Diamond.

MIRAGE_ext14

Motor je ostao isti, a riječ je o 1,2-litrenom atmosferskom benzincu koji raspolaže sa 78 KS i 100 Nm okretnog momenta, a može se kombinirati s 5-brzinskim ručnim ili CVT mjenjačem.

MIRAGE_int03

Iako vizualno nije puno promijenjena, unutrašnjost donosi nove i kvalitetnije materijale, nova prednja sjedala i novi dizajn presvlaka, a tu je i novi 7-inčni središnji multimedijalni zaslon s podrškom za Apple CarPlay, a i dalje će se moći birati između ručnog i automatskog klima uređaja.

20MY_MIRAGE_GLS_Ltd_Thai_front_right_Y35_Mid_Resolution_JPEG_rev_1

Novi Mitsubishi Space Star na europsko tržište stiže na proljeće, a cijene se ne bi trebale puno mijenjati u odnosu na sadašnji model, što znači da će početni model startati od oko 72.000 kuna.

MIRAGE_ext07
Ključne riječi:
Mitsubishi redizajn Space Star
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 22. rujan 1893.

9-22-1893  Prvi američki automobil

Prvi američki automobil

Prvi automobil u Americi izradili su braća Charles i Frank Duryea, inače proizvođači bicikala. Braći je za izradu automobila bilo potrebno oko dvije godine. Na današnji su ga dan ponosno prvi puta provozali ulicama Springfielda u državi Massachusetts.

vs

.::.