Vidiauto Novosti Najave Lambo V12 Vision Gran Turismo koncept

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 29.11.2019. 06:50

Koncept 

Kad igra postane stvarnost: Lambo V12 Vision GT koncept

Lambo V12 Vision Gran Turismo koncept

U Monaku je Lamborghini predstavio konceptni model Lambo V12 Vision GT koji je dizajniran ekskluzivno za igru Gran Turismo Sport za PS4.

Od proljeća sljedeće godine svatko će moći voziti konceptni Lambo V12 Vision GT koncept, a za to će mu biti potreban PlayStation4 i igra Gran Turismo Sport. Da, Lamborghini je napravio dizajn i pravo konceptno vozilo.

Lambo V12 Vision GT sa strane 2

Pokretat će ga 6,5-litreni V12 benzinski motor u kombinaciji s 48V blagim hibridnim pogonom, a ukupna snaga mu je 819 KS i uparen je sa 7-brzinskim automatskim mjenjačem s dvije spojke, dok je pogon na sve kotače.

Lambo V12 Vision GT sprijeda

Za poseban i futuristički dizajn, kako i dolikuje svakom Lamborghiniju, se pobrinuo dizajnerski centar Lamborghini Centro Stile, a najveće je iznenađenje to što ovaj koncept ima mjesta samo za jednu osobu.

Lambo V12 Vision GT straga

Kod dizajna se koristio Lamborghinijev potpis, pa se tako na prednjim i stražnjim svjetlima može vidjeti karakterističan Y potpis, a bočni šesterokutni prozori su inspirirani dizajnom Lamborghinija Marzal iz 1968. godine.

Lambo V12 Vision GT interijer

Ako i vi želite isprobati vožnju ovog modela a nemate PS4, do proljeća stignete sakupljati novce za konzolu i igru, a onda ćete osim Lamba V12 Vision GT koncept moći voziti i čitav niz drugih automobila.

Lambo V12 Vision GT sa strane
Ključne riječi:
koncept Lambo V12 Vision Gran Turismo Lamborghini
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 23. srpanj 1903.

Proizveden prvi Ford Model A

Prvi Ford Model A isporučen je svom vlasniku Dr. Ernstu Pfenningu iz Chicaga.  Automobil je znatno pridonio razvoju tvrtke te popločio put budućim uspješnim modelima poput legendarnog T.

vs

.::.