Vidiauto Novosti Najave Ovo je nova Toyota Aygo X Undercover

Autor: DR Objavljeno: 07.03.2023. 05:56

Ovo je nova Toyota Aygo X Undercover

Ovo je nova Toyota Aygo X Undercover

Za svoj najmanji model je Toyota pripremila posebnu seriju Undercover, koja će biti ponuđena u ograničenoj količini od 5000 primjeraka.

Toyota je za svoj najmanji model Aygo X pripremila posebnu seriju koja je nastala sa suradnjom s brendom Undercover, a koja će biti ponuđena europskim kupcima u 5000 primjeraka. Najveće su promjene u boji i detaljima, dok je pogonski motor sa 72 KS ostao isti, a kupci će moći birati između ručnog ili automatskog mjenjača.

toyota-aygox-full-angle-shot02-v06-00000

Crveni detalji na sivo-crnoj dvobojnoj karoseriji prvi su znakovi kako se radi o posebnom modelu. Crveni detalji se nastavljaju i na 18-inčne aluminijske naplatke, a na krovu vozila su ispisane dvije riječi – Chaos, odnosno kaos na hrvatskom, te riječ Balance, što znači ravnoteža. No te riječi nisu tu samo tako, jer je riječ o motu brenda Undercover.

toyota-aygox-full-angle-shot01-v04-00000

Promjena ima i u unutrašnjosti, gdje se mogu vidjeti posebne presvlake sjedala, a na podu su pak specijalno dizajnirani tepisi. Riječ je o izvedbi koja se temelji na najboljem paketu opreme X-Clusive, pa su sjedala grijana, straga je ugrađena kamera, a multimedijski zaslon dolazi u veličini od 8 inča.

toyota-aygox-collab-launch-floormat-wide-00000

Za sada Toyota nije objavila cijenu, a prodaja kreće uskoro. No vjerojatno će na najbogatiji paket biti potrebno doplatiti barem 1000 eura.

Ključne riječi:
Aygo X Toyota Undercover
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 8. prosinac 1981.

12-8-1981 Mitsubishi stigao u SAD

Mitsubishi stigao u SAD

Mitsubishi je pod vlastitim imenom počeo prodavati svoje automobile u SAD-u. Mitsubishi je i prethodno prodavao neka svoja vozila u SAD-u, ali samo u suradnji s američkim proizvođačima.

vs

.::.