Vidiauto Novosti Najave Novi Yaris visokih performansi u Ženevi

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 12.01.2017. 17:06

Geneva Motor Show 2017 

Novi Yaris visokih performansi u Ženevi

Novi Yaris visokih performansi u Ženevi

U ožujku će Toyota na ženevskom salonu automobila predstaviti novi Yaris visokih performansi.

Na taj će način Toyota najaviti osvježenje čitave game Yarisa za 2017.godinu. Toyota Yaris visokih performansi bit će izložen uz bok novom WRC Yarisu koji očekuje svoj debi na reliju Monte Carlo 19. siječnja 2017.

Novi Yaris bit će opremljen snažnim motorom s više od 210 KS, uz karoseriju s 3 vrata. Bit će spona između Yaris WRC Rally varijante i standardne ponude Yaris modela. Osim estetskih poteza, primijenjene su i mnoge tehničke izmjene kako bi se poboljšala ukupna udobnost i upravljivost Yarisa.

Toyota Yaris 2017 (2)

Nova sportska verzija tako će ilustrirati dinamičnost osvježene ponude Yarisa koju očekujemo na proljeće 2017. - čitava paleta novog Yarisa naslijedit će slične dizajnerske izmjene na prednjem, stražnjem dijelu te kroz modernizaciju interijera. Osvježenje ponude Yarisa proteže se i na Yaris Hybrid verziju koja je i dalje jedinstvena u B-segmentu te predstavlja više od 40% ukupne prodaje Yarisa u Europi.

Geneva International Motor Show se održava od 9. do 19. ožujka, 2017.

Ključne riječi:
Geneva Motor Show Toyota Yaris
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.