Vidiauto Novosti Događanja Za samo 30 minuta postanite hibridni guru

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 28.01.2016. 00:25

Toyotin besplatni trening hibridne vožnje 

Za samo 30 minuta postanite hibridni guru

Za samo 30 minuta postanite hibridni guru

Za postojeće i buduće vlasnike Toyotinih hibrida trening hibridne vožnje je posve besplatan te u prosjeku traje oko 30 minuta.

Toyota je početkom ove godine pokrenula kampanju koja ima za cilj educirati sve postojeće i buduće vlasnike Toyota hibridnih vozila. Riječ je o treningu hibridne vožnje koji je zamišljen kao dodatna vrijednost uz kupnju Toyota hibridnog automobila, a upravo kako bi se vlasnici Toyota hibrida detaljno upoznali s kontrolama hibridnog automobila, ali još važnije – kako istima upravljati da bi se izvukao maksimum od učinkovitosti automobila i što niža potrošnja goriva, bez žrtvovanja brzine vožnje.

Toyota_trening4

Uz poznate savjete štedljive i ekonomične vožnje hibrida, trening hibridne vožnje predstavlja korak-po-korak preporuke i savjete za konkretno upravljanje automobilom, upoznavanje sa svim instrumentima, režimima rada i kontrolama hibridnog sustava, na Toyota hibridnim automobilima: Yaris hibrid, Auris hibrid, Auris TS hibrid, Prius, Prius+, Prius Plug-in i RAV4 hibrid.

Toyota će provoditi treninge hibridne vožnje diljem cijele Hrvatske, odnosno u gradovima gdje su prisutni Toyotini ovlašteni partneri. Prvi treninzi odrađeni su dolaskom Toyotinog ovlaštenog trenera u Zadar, kod ovlaštenog Toyota partnera Trofej Auto, te u Split kod ovlaštenog Toyota partnera Auto Čondić. Treningu u Dalmaciji pristupilo je više od 20 kupaca Toyota hibridnih automobila, a sudeći prema njihovim reakcijama nakon treninga – ova kampanja je ono što su vlasnici Toyota hibridnih vozila upravo tražili!

Toyota_trening3

Toyota je time otišla korak dalje od svih ostalih proizvođača automobila, jer zaista brine da kupci Toyota hibrida maksimalno iskoriste mogućnosti hibridne tehnologije i pri tome smanje potrošnju – a da nisu ništa sporiji u prometu. Na taj način svi vlasnici Toyota hibrida dobivaju vrijednost više odabirom i posjedovanjem hibridnog automobila, a Toyota uvodi revoluciju u brigu o kupcima.

Trening hibridne vožnje, nakon Zadra i Splita, provodit će se u Varaždinu, Osijeku, Rijeci, Puli i Zagrebu, a svi polaznici treninga u mogućnosti su nakon više mjeseci zatražiti ponovni trening hibridne vožnje kako bi testirali primijenjeno znanje i napredak u periodu između dva treninga.
Toyota će također u periodu prije održavanja treninga u određenom gradu kontaktirati sve vlasnike hibridnih automobila te ih obavijestiti o održavanju treninga, pri čemu se ugovaraju individualni termini treninga.

Toyota_trening6
Ključne riječi:
Auris hibrid RAV4 Toyota Yaris hybrid
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 25. listopad 1902.

10-25-1902 Fordov automobil se vraća utrkama

Fordov automobil se vraća utrkama

Godinu dana nakon «razočaravajuće pobjede» (Ford je bio smiješno sporiji, no konkurenti su odustali) na stazi Grosse Point Race Track Fordov automobil ponovno je sudjelovao te premoćno pobijedio u utrci na istoj stazi. Ovoga puta Henry Ford je vozačku zadaću prepustio Barneyu Oldfieldu koji je zajedno s njim sudjelovao u razvoju vozila.

vs