Vidiauto Novosti Događanja Za samo 30 minuta postanite hibridni guru

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 28.01.2016. 00:25

Toyotin besplatni trening hibridne vožnje 

Za samo 30 minuta postanite hibridni guru

Za samo 30 minuta postanite hibridni guru

Za postojeće i buduće vlasnike Toyotinih hibrida trening hibridne vožnje je posve besplatan te u prosjeku traje oko 30 minuta.

Toyota je početkom ove godine pokrenula kampanju koja ima za cilj educirati sve postojeće i buduće vlasnike Toyota hibridnih vozila. Riječ je o treningu hibridne vožnje koji je zamišljen kao dodatna vrijednost uz kupnju Toyota hibridnog automobila, a upravo kako bi se vlasnici Toyota hibrida detaljno upoznali s kontrolama hibridnog automobila, ali još važnije – kako istima upravljati da bi se izvukao maksimum od učinkovitosti automobila i što niža potrošnja goriva, bez žrtvovanja brzine vožnje.

Toyota_trening4

Uz poznate savjete štedljive i ekonomične vožnje hibrida, trening hibridne vožnje predstavlja korak-po-korak preporuke i savjete za konkretno upravljanje automobilom, upoznavanje sa svim instrumentima, režimima rada i kontrolama hibridnog sustava, na Toyota hibridnim automobilima: Yaris hibrid, Auris hibrid, Auris TS hibrid, Prius, Prius+, Prius Plug-in i RAV4 hibrid.

Toyota će provoditi treninge hibridne vožnje diljem cijele Hrvatske, odnosno u gradovima gdje su prisutni Toyotini ovlašteni partneri. Prvi treninzi odrađeni su dolaskom Toyotinog ovlaštenog trenera u Zadar, kod ovlaštenog Toyota partnera Trofej Auto, te u Split kod ovlaštenog Toyota partnera Auto Čondić. Treningu u Dalmaciji pristupilo je više od 20 kupaca Toyota hibridnih automobila, a sudeći prema njihovim reakcijama nakon treninga – ova kampanja je ono što su vlasnici Toyota hibridnih vozila upravo tražili!

Toyota_trening3

Toyota je time otišla korak dalje od svih ostalih proizvođača automobila, jer zaista brine da kupci Toyota hibrida maksimalno iskoriste mogućnosti hibridne tehnologije i pri tome smanje potrošnju – a da nisu ništa sporiji u prometu. Na taj način svi vlasnici Toyota hibrida dobivaju vrijednost više odabirom i posjedovanjem hibridnog automobila, a Toyota uvodi revoluciju u brigu o kupcima.

Trening hibridne vožnje, nakon Zadra i Splita, provodit će se u Varaždinu, Osijeku, Rijeci, Puli i Zagrebu, a svi polaznici treninga u mogućnosti su nakon više mjeseci zatražiti ponovni trening hibridne vožnje kako bi testirali primijenjeno znanje i napredak u periodu između dva treninga.
Toyota će također u periodu prije održavanja treninga u određenom gradu kontaktirati sve vlasnike hibridnih automobila te ih obavijestiti o održavanju treninga, pri čemu se ugovaraju individualni termini treninga.

Toyota_trening6
Ključne riječi:
Auris hibrid RAV4 Toyota Yaris hybrid
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 4. ožujak 1887.

3-4-1887 Daimlerovo prvo vozilo

Daimlerovo prvo vozilo

Daimlerovo "benzinsko motorno vozilo" doživjelo je svoju prvu testnu vožnju u Esslingenu i Cannstattu, Njemačka. To je bilo prvo motorno vozilo s četiri kotača koje je stvorio Gottlieb Daimler.

vs

.::.