Vidiauto Automobili Novi automobili na hrvatskim cestama Stiže Toyota Aygo xcite u BiTone izvedbi

Autor: Toni Ruić Objavljeno: 29.04.2016. 16:31

Nakon Yarisa slijedi i manja dvobojna Toyota 

Stiže Toyota Aygo xcite u BiTone izvedbi

Stiže Toyota Aygo xcite u BiTone izvedbi

U trenucima kada testiramo Toyotu Yaris u Bi-Tone izvedbi stiže vijest da je dvobojna karoserija dostupna od svibnja i na modelu Aygo.

Kad na cesti vidite Toyotu Aygo x-cite Bi-Tone odmah ćete znati da se radi o tom modelu - limitirana verzija dolazi u neonski žutoj metalik boji 5B9 s crnim umetcima na prednjoj „X“ masci, prednjem i stražnjem odbojniku te ogledalima, uz 15'' naplatke u sjajnoj crnoj boji s crnom značkom. Krov obavezno dolazi u boji različitoj od boje vozila čime se doprinosi dinamičnom i prepoznatljivom izgledu.

Toyota Aygo x-cite Bi-Tone (3)

Sve nabrojano se i inače može kombinirati s više od deset vanjskih dijelova na Aygu mijenjajući pojedine boje i birajući drugačija vizualna tješenja, čak i nakon nekoliko godina vlasništva.

Toyota Aygo x-cite Bi-Tone (5)

U interijeru se dizajnerska tema nastavlja žutim akcentima na bočnoj liniji i jastucima sjedala, umecima otvora za ventilaciju, na ručici mjenjača presvučenoj kožom te na tepisima. I dok su ručke vrata kromirane instrument ploča, središnja konzola i mjenjač okruženi su atraktivnim umecima. Infotainment se sastoji od 7-inčnog ekrana u boji na kojem se prikazuje x-touch multimedijski sustav te situacija iza vozila uz pomoć ugrađene stražnje kamere kako bi se olakšalo manevriranje prilikom parkiranja. Kamera je standardan dio opreme.

Toyota Aygo x-cite Bi-Tone dostupna je uz 3-cilindrični 1.0 VVT-i benzinski motor snage 69 KS sukladan Euro 6 normi čiji je tvornički podatak o potrošnji 3,8 litara na 100 kilometara, uz emisiju CO2 od 88 g/km. Motor se može kombinirati uz ručni ix-shift automatizirani ručni mjenjač.

Cijena za Toyotu Aygo x-cite Bi-Tone kada u svibnju krene prodaja bit će 86.900 kuna.

Ključne riječi:
Aygo Bi-Tone cijena Toyota Yaris
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 8. prosinac 1981.

12-8-1981 Mitsubishi stigao u SAD

Mitsubishi stigao u SAD

Mitsubishi je pod vlastitim imenom počeo prodavati svoje automobile u SAD-u. Mitsubishi je i prethodno prodavao neka svoja vozila u SAD-u, ali samo u suradnji s američkim proizvođačima.

vs