Vidiauto Novosti Najave Nekoliko verzija za novi Ford Focus

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 12.04.2018. 06:22

Četvrta generacija 

Potpuno nova generacija Ford Focusa dolazi u nekoliko verzija

Nekoliko verzija za novi Ford Focus

Ford je predstavio potpuno novu, četvrtu, generaciju jednog od svojih najpopularnijih svjetskih modela Focus, koji sada dolazi i novoj crossover verziji.

Dugo se je čekala četvrta generacija Ford Focusa, i sad je konačno pred nama. Novi Focus će dolaziti u klasičnoj kompaktnoj verziji s pet vrata, u karavanskoj verziji, limuzinskoj te crossover verziji koja će se zvati Focus Active.

FORD_2018_FOCUS_ACTIVE__26

Osim klasičnih paketa opreme (Ambiente, Trend i Titanium) na slikama možete vidjeti posebne pakete opreme ST Line i Vignale, a posebna je i verzija Active koja donosi karoseriju udaljeniju od tla i standardne plastične zaštite oko automobila.

FORD_2018_FOCUS_TITANIUM__07

Ponuda motora će obuhvaćati 1,0 litreni trocilindrični turbo benzinac koji će dolaziti u verzijama od 85 KS, 100 KS i 125 KS i 1,5-litreni trocilindrični Dragon EcoBoost u verziji sa 150 KS i 182 KS. U ponudi će i dalje biti dizel motori, a uključuju 1,5-litreni koji dolazi u verziji s 95 KS i 120 KS i 2,0-litreni sa 150 KS.

FORD_2018_FOCUS_ST-LINE__14

Unutrašnjost je također potpuno nova, a uključuje 8-inčni zaslon osjetljiv na dodir, bežični punjač za mobitel, B&O PLAY audio sustav, sustav aktivne pomoći pri parkiranju, ali i po prvi puta Focus dobiva i Head-up zaslon. Osim toga, ugrađeni su i svi aktualni sigurnosni sustavi pomoći vozaču.

FORD_2018_FOCUS_VIGNALE__01

Osim toga, novi Focus donosi i prostraniju unutrašnjost za sve putnike, a trebao bi omogućiti i još dinamičniju vožnju, no o tome ćemo više saznati kad dobijemo Ford Focus na test. Cijene za sada nisu objavljene, no vjerojatno će ostati na razini dosadašnjeg modela.

Ključne riječi:
Focus Ford
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 2. srpanj 1992.

Milijun Corvetta

Dizajner prve Corvette Zora Arkus Duntov izvezao je milijunti primjerak Chevrolet Corvette iz tvornice Bowling Green, Kentucky. Time je Corvette postao najuspješniji i najprodavaniji sportski automobil u povijesti SAD-a.

vs