Vidiauto Novosti Najave Milijun VW Touarega i posebna serija

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 01.08.2019. 06:47

Posebna serija 

Volkswagen Touareg One Million povodom milijun proizvedenih primjeraka

Milijun VW Touarega i posebna serija

Volkswagen je predstavio posebnu seriju Tourega One Million povodom milijun proizvedenih Touarega od 2002. godine.

Prije 17 godina započela je proizvodnja Volkswagen Touarega, a nedavno je s proizvodne trake u Bratislavi sišao milijunti Touareg, a tim je povodom VW predstavio i posebnu seriju One Million koja je opremljena ekskluzivnom opremom.

Volkswagen Touareg One Million straga

VW Touareg može biti pobojan u posebnu Sechur bež boju (opcija) a tu su i dvije nove vrste aluminijskih naplataka – 20-inčni Bogota polirani u visokom sjaju ili 21-inčni Suzuka naplatci u Adamantium srebrnoj boji.

Volkswagen Touareg One Million sa strane

Tu su i zatamnjena stražnja svjetla, aluminijske letvice na pragovima s natpisom ONE Million te pločica na B stupu s istim natpisom, a tu je i Black Glossy difuzor. Posebni model s R-Line Black Style paketom se po želji može opremiti i retrovizorima u Reflexion srebrnoj boji.

Volkswagen Touareg One Million prag

U unutrašnjosti ovog modela vas očekuju kožna sjedala Pugli koja su pobojana ekstraktima lista masline, a gornji dijelovi prednjih sjedala i unutrašnje strane vrata ukrašeni su u obliku dijamanata Amber smeđe boje. Tu je i potpuno digitalan Innovision Cockpit.

Volkswagen Touareg One Million interijer

Cijena za Volkswagen Touareg One Million kreće od 80.880 EUR (oko 602.000 kn) u Njemačkoj, a pokreće ga V6 TDI motor koji nudi snagu od 286 KS. 

Volkswagen Touareg One Million vrata
Ključne riječi:
One Million SUV Touareg Volkswagen
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 20. rujan 1984.

9-20-1984 Automobil kao oružje terorista

Automobil kao oružje terorista

Dvanaest ljudi poginulo je u napadu autobombom na ambasadu SAD-a u Beirutu, Libanon. Bilo je to prvi puta u povijesti da je automobilska bomba odnijela veći broj života, no do danas ona se razvila u jedno od omiljenih oružja terorista.

vs