Vidiauto Automobili Novi automobili na hrvatskim cestama U domaće salone stigao novi Jeep Wrangler

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 01.02.2019. 10:35

Novo na tržištu 

Nikad bolji Jeep Wrangler stigao je na domaće tržište

U domaće salone stigao novi Jeep Wrangler

Ovaj tjedan je na naše tržište stigla nova generacija Jeep Wranglera, ali i osvježeni Cherokee s novim prednjim dizajnom.

Moderni klasik, Jeep Wrangler, u svojoj najnovijoj generaciji stigao je i na domaće tržište. I dalje su osnovne linije dizajna prepoznatljive, no ukupan dojam je kako je riječ o modernom automobilu.

Jeep Wrangler blato

I u novoj generaciji Jeep Wrangler nudi odlična svojstva pri vožnji van asfaltiranih prometnica, a u ponudi su dvije izvedbe pogona na sve kotače. Command-Trac sustav je dostupan na modelima Sport i Sahara, dok je Rock-Trac dostupan na modelu Rubicon.

Jeep Wrangler sa strane

Novi Wrangler je dostupan s 2,0-litrenim turbo benzincem koji nudi snagu od 272 KS, dok 2,2-litreni MultiJet II turbo dizel motor nudi snagu od 200 KS i vjerojatno će biti najčešći izbor domaćih kupaca. U ponudi će biti i 3,6-litreno V6 benzinac. U svim verzijama Wrangler dolazi s novim 8-brzinskim automatskim mjenjačem, a sve izvedbe imaju Start-Stop sustav.

Jeep Wrangler interijer

U unutrašnjosti se može birati između čak tri veličine zaslona središnjeg multimedijalnog sustava – 5,0 inča, 7,0 inča ili 8,4 inča, a novi sustav Uconnect ima podršku za Android Auto i Apple CarPlay. Cijene kreću od 447.011 kuna koliko košta Jeep Wrangler 2.0 Sahara, dok dizel verzija starta od 448.289 kuna koliko košta Jeep Wrangler 2.2 MultiJet Sport, a svi su opremljeni s 4x4 pogonom i automatskim mjenjačem.

Jeep Cherokee EU

Uz novi Wrangler, na naše tržište je stigao i osvježeni Cherokee koji sada ima prednji dio dizajniran po uzoru na većeg brata Grand Cherokee, a poboljšan je i izbor opreme. Početna cijena za Jeep Cherokee 2.2 MultiJet 150 KS Limited s pogonom na sve kotače i ručnim mjenjačem starta od 419.949 kuna, dok verzija s ječim 190 KS snažnim dizelašem i automatskim mjenjačem starta od 471.685 kuna.

Jeep Cherokee EU straga
Ključne riječi:
Cherokee Jeep SUV Wrangler
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 15. rujan 1909.

9-15-1909  Imaginarni patent

Imaginarni patent

Henry Ford izgubio je parnicu protiv George Seldena u kojoj je tvrdio da ovaj nema pravo na patent na motorno vozilo. Dvije godine kasnije to pravo je ukinuto jer se saznalo da Selden nikada nije namjeravao izgraditi automobil koji je prijavio 1895. godine

vs