Vidiauto Novosti Najave Uskoro i nova generacija Renault Captura

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 28.01.2019. 06:14

Gradski SUV 

Nova generacija Renault Captura stiže do kraja ove godine

Uskoro i nova generacija Renault Captura

Nakon redizajniranog Twinga i nove generacije Clija, Renault za ovu jesen priprema i drugu generaciju uspješnog Captura.

2019. godina će biti prilično važna za Renault. Nakon što je prije par dana predstavljen redizajnirani Twingo, ovih dana se očekuju i prve fotografije i informacije o potpuno novoj generaciji Clija, a na jesen nas očekuje i predstavljanje druge generacije uspješnog gradskog SUV-a Captura.

renault captur

Druga generacija će prema dosadašnjim informacijama o dizajnu biti više evolucija nego revolucija, pa bi osnovne linije trebale biti slične aktualnom modelu. Naravno očekuju se nova prednja i stražnja svjetla u stilu Meganea, dok će unutrašnjost biti nova i dobit će veći zaslon u centralnoj konzoli.

Renault Captur Intens Energy TCe 120  09

Postoje i nagađanja kako će novi Captur dobiti i digitalnu instrument ploču, a moguće je da će dobiti i ProPilot sustav za poluautonomnu vožnju, koji je poznat iz aktualne generacije Nissan Qashqaija.

renault captur koncept

Osim toga, novi Captur bi trebao imati i nešto veću duljinu i širinu, a to će najviše osjetiti putnici, dok će i prtljažnik biti nešto veći. Nema informacija hoće li i nova generacija imati sjedala koja su presvučena materijalom koji se lako može skinuti i oprati u perilici rublja, te hoće li pretinac za rukavice i dalje biti na izvlačenje i tako velik.

Renault Captur INITIALE PARIS Energy dCi 90 EDC 12

Pod poklopcem motora se očekuju najnovije generacije turbo benzinskih i dizel motora, a šuška se i o plug-in hibrid modelu, koji bi trebao biti predstavljen tijekom 2020. godine, koji će biti kombiniran s 1,6-litrenim atmosferskim benzincem. Navodno će ugrađena baterija imati kapacitet ispod 10 kWh, a ova verzija bi samo na struju mogla imati domet do 48 km.

Ključne riječi:
Captur Renault SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 25. srpanj 1945.

7-25-1945 Kaiser Frazer

Kaiser Frazer

Henry Kaiser i Joseph Frazer osnovali su tvrtku za proizvodnju automobila. Već u prvoj godini proizvedeno je 11.000 automobila, a godinu dana kasnije 100.000. Radi nedostatka sredstava novi se modeli nisu razvijali tako da je tvrtka 1953. prodana. Na fotografiji se nalazi Kaiser Virginian iz 1949.

vs

.::.