Vidiauto Novosti Najave Mazda Koeru debitira na Frankfurt Motor Show 2015

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 15.09.2015. 17:27

Novi crossover iz Japana 

Mazda Koeru debitira na Frankfurt Motor Show 2015

Mazda Koeru debitira na Frankfurt Motor Show 2015

Mazda će u Frankfurtu predstaviti svoj potpuno novi konceptni automobil za koji su do sada postojale samo skice. Donosimo prvu fotografiju Mazde Koeru.

Mazda Koeru nastavlja uhodanim ritmom koji pruža dizajnerska podloga Kodo - duša pokreta. Mazdin crossover SUV ulazi u trenutno najzanimljiviju automobilsku kategoriju koja ima uzlaznu putanju što se tiče prodaje.

Mazda Koeru (2)

Koeru će se isticati zanimljivim „pogledom“, niskom kabinom i znatno primjetnom širinom vozila na 21-inčnim kotačima, s naglaskom na premium klasu, i izvana i iznutra. SkyActiv tehnologija dolazi i u Koeru s učinkovitim motorima i ovjesom, a istovremeno karoserija će biti kruta dok će šasija imati poboljšanu sigurnost i upravljivost.

Mazda Koeru (3)

Mazda će u Frankfurtu predstaviti MX-5 s novim priborom posebno razvijenim za ovaj popularni roadster. Tako će se prtljaga moći praktično montirati na poklopac prtljažnika na koji će se pričvrstiti držač od ultra laganog ugljika dok će kofer biti Moncabas. Iz Mazde najavljuju ekskluzivne 17-inčne aluminijske naplatke u asimetričnom dijamantnom izgledu.

Ključne riječi:
2015 crossover Frankfurt Koeru Mazda SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 11. kolovoz 1966.

Prvi Camaro

Prvi Chevrolet Camaro izašao je iz tvornice u Norwoodu, Ohio. Camaro je ubrzo postao najpopularniji Coupe na tržištu SAD-a jer je s cijenom od samo 2.466 $ bio izuzetno povoljan. Automobil je pokretao snažan motor sa šest cilindra.

vs