Vidiauto Novosti Najave Uskoro tri nova SUV modela iz Genesisa

Autor: IR Objavljeno: 08.08.2017. 08:13

Genesis najavljuje najezdu SUV modela

Uskoro tri nova SUV modela iz Genesisa

Genesis je za Hyundai isto što i Lexus za Toyotu, luksuzan podbrend namijenjen specifičnom tržištu, odnosno ljudima koji žele biti malo drugačiji od drugih.

Iako je marka Genesis nastala prije nešto manje od dvije godine, točnije, početkom studenog 2015.g., marka već broji dva predstavnika, Genesis G90 i Genesis G80, a riječ je o dvije velike i luksuzne limuzine. Kako je SUV tržište trenutno jako veliko, nije ni čudno kako u Genesisu razmišljaju o SUV modelima.

Genesis GV80 Concept-2017 1

 

Tako će Genesis do 2021.g. imati čak tri SUV modela u ponudi, a to će biti zanimljivo i nama te Europi, jer će do tada i službeno započeti prodaja ovog luksuznog brenda na našem području. Najava SUV modela se dogodila na ovogodišnjem salonu automobila u New Yorku, kada je prikazan Genesis GV80 Concept.

Genesis GV80 Concept-2017 3

 

Genesis GV80 Concept predstavlja najveći SUV model ovog proizvođača, a on će ujedno biti i posljednji SUV model koji će stići na tržište. Prije njega će stići SUV modeli GV60 i GV70, ali i manja limuzina G70 i jedan coupe, a do tada će i velike limuzine doživjeti nove generacije. Zanimljivo je da će te, 2021. godine, Genesis predstaviti i novu platformu namijenjenu električnim vozilima, pa se već tada očekuje i barem jedan potpuno električni model.

Genesis GV80 Concept-2017 2

 

Da se podsjetimo, Genesis GV80 Concept je prilično futuristički dizajniran model, posebno ako se pogleda unutrašnjost koja je opremljena 22-inčnim zaobljenim OLED infinity zaslonom podijeljenim na dvije zone, kako bi vozač i suvozač mogli neometano pratiti različite informacije.

Cijene navedenih modela, još uvijek nisu poznate, pa nam ne preostaje ništa drugo nego pričekati predstavljanje novih modela i dolazak na europsko tržište u narednim godinama. 

Ključne riječi:
Concept Genesis gv80
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 1. siječanj 1942.

1-1-1942 Zabranjena prodaja automobila civilima u SAD-u

Zabranjena prodaja automobila civilima u SAD-u

Kongres SAD-a zabranio je prodaju novih automobila i komercijalnih vozila civilima. Do kraja mjeseca svi su se proizvođači u SAD-u prebacili na vojnu proizvodnju te je proizvodnja civilnih automobila u potpunosti zaustavljena.

vs