Vidiauto Novosti Događanja Ovo je najljepši konceptni automobil u 2016

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 03.02.2017. 16:50

Renault Trezor 

Ovo je najljepši konceptni automobil u 2016

Ovo je najljepši konceptni automobil u 2016

Na Međunarodnom festivalu automobila Renault Trezor je osvojio nagradu za najljepši konceptni automobil 2016.

32. Međunarodni festival automobila održava se u Hôtel des Invalides u Parizu, do 5. veljače 2017. Renault Trezor je potpuno električni GT automobil koji utjelovljuje obilježja dizajna i nagovještava tehnologije koje će se ubrzo naći u Renaultovim nadolazećim modelima.

Žiri je nagradu odlučio dodijeliti Trezoru zbog iznimne ljepote, senzualnosti i elegancije kojima odiše”, rekao je Rémi Depoix, predsjednik Međunarodnog festivala automobila. „On je sve što konceptni automobil treba biti i ponajprije nas je osvojio kohezijom dizajna i pozornošću posvećenoj detaljima. Ovo je prekrasan primjer kreativnosti koji će, nadamo se, nadahnuti Renaultove buduće serijske modele.

Linije Renaulta Trezor su tople, senzualne i profinjene, a njegov upečatljivi prednji kraj krase prepoznatljiva Renaultova svjetla u obliku slova C. U pogledu dizajna Renaultovi budući modeli nadahnuće će crpsti iz DNK-a modela Trezor pa će njihove linije biti sve fluidnije i zrelije.

Dizajn unutrašnjosti se odlikuje velikim dodirnim zaslonom koji obujmljuje vozača i tako pojačava dojam kokpita, a naglasak se stavlja na užitak u vožnji. Prilagodljivo povezano sučelje savršen je kontrast toplim, prestižnim materijalima kao što su drvo i koža. Unutrašnjosti budućih Renaultovih modela inspiraciju će pronaći u ovim sve profinjenijim trendovima dizajna i povezanih tehnologija.

U tijeku je izbor za najljepši automobil 2016. godine, a u izboru su Alfa Romeo Giulia, Peugeot 3008, Citroën CX3, Volvo V90, Renault Scenic, Fiat 124 Spider i Mercedes GLC Coupe.

najljepsi automobili u 2016
Ključne riječi:
najljepši Pariški sajam automobila Renault Trezor
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 26. rujan 1982.

9-26-1982  Krenuo legendarni Knight Rider

Krenuo legendarni Knight Rider

Prikazana je prva epizoda Knight Ridera u kojoj glavnu ulogu uz omraženog nam Davida Hasselhofa iz Baywatcha igra i «automobil koji govori» KITT, (ušminkani. Pontiac Firebird). Iako je serija bila «vrhunski šund», doživjela je vrlo visoku popularnost.

 

vs