Vidiauto Novosti Najave Leaf postaje snažniji i s većim dosegom

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 24.07.2018. 06:07

Snažnija verzija 

Nissan Leaf sa snažnijim motorom i većim dosegom

Leaf postaje snažniji i s većim dosegom

Nissan planira na jesen predstaviti novu verziju Leafa koji će imati motor snage 200 KS, no i doseg s jednim punjenjem do 320 km.

Iako se prodaje u velikim količinama, za električno vozilo, Nissan Leaf za modelsku godinu 2019. dobiva nove opcije, i to ne bilo kakve – novi motor i novu bateriju!

Nissan Leaf sprijeda

Model kojeg će Nissan predstaviti imat će ime Leaf E-Plus i nudit će poboljšani elektromotor koji će nuditi snagu od 200 KS i doseg od 320 km! Rekao je to Brian Maragano, direktor marketinga i prodaje za električna vozila u Nissanu.

Nissan Leaf 2

Trenutno Nissan Leaf ima ugrađen motor koji nudi snagu od 147 KS, a trenutni doseg baterija je do 243 km. Nova baterija bi trebala imati kapacitet od 60 kWh, a dodatna snaga se kompenzira većom i težom baterijom, pa se očekuje kako će vozne karakteristike biti slične aktualnom modelu.

Nissan Leaf

Točan datum premijere za Nissan Leaf E-Plus nije objavljen, a kako Nissan neće izlagati na Salonu automobila u Parizu, očekuje se kako bi se premijera mogla odvijati na Salonu automobila u Los Angelesu koji se održava u studenom.

Nissan Leaf interijer

Osim toga, ponovo je spomenuta i Nismo verzija Leafa, no jedini komentar Maragana je bio: „Tko zna što možemo očekivati!“.

Ključne riječi:
E-Plus Leaf Nissan
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. lipanj 1900.

Promet u nacionalnom parku Yosemite

Oliver Lippincott na današnji je dan 1900. godine postao prva osoba koja je u nacionalni park Yosemite ušao motornim vozilom, točnije, tzv. Locomobilom.

vs

.::.