Vidiauto Novosti Najave Drugi redizajn za SUV Ford EcoSport

Autor: IR Objavljeno: 07.09.2017. 06:36

Treća sreća za kompaktni Ford EcoSport

Drugi redizajn za SUV Ford EcoSport

Ford je objavio slike redizajniranog kompaktnog SUV-a EcoSport, koji sada ima bolji izgled, a odsad će biti dostupan i u ST-Line izvedbi opreme.

Ford EcoSport je predstavljen 2014. godine, a već 2015. je dobio i prvi redizajn gdje je najveća novost bila micanje rezervnog kotača s poklopca prtljažnika i kvalitetniji materijali u unutrašnjosti, no ni to mu nije pomoglo da napravi veći tržišni uspjeh. No sada predstavljen model bi to mogao promijeniti.

Ford EcoSport ST Line bocno

Redizajnirani Ford EcoSport sada donosi novi prednji dio koji neodoljivo podsjeća na Ford Edge, što nije nimalo loše, nove aluminijske naplatke i blago dotjeranu stražnju stranu. Sveukupan vanjski dojam je sada prilično ugodan.

Ford EcoSport ST Line straga

Unutrašnjost je sada potpuno nova i više nema previše tipki razbacanih po središnjoj konzoli, već je ugrađen zaslon osjetljiv na dodir u veličinama 4,2 inča, 6,5 inča ili 8 inča (ovisno o opremi), sa SYNC 3 infotainment sustavom + Apple CarPlay i Android Auto. Adaptivni tempomat i kamera za vožnju unatrag se podrazumijevaju, a ugrađena su i potpuno nova sjedala.

Ford EcoSport ST Line interijer

U Ford EcoSport bit će ugrađeni 1.0 EcoBoost benzinci snage 100 KS (dolazi kasnije), 125 KS i 140 KS, dok će 1,5-litreni dizelski motor dolaziti sa snagom od 100 KS i 125 KS. Moguće je birati između ručnog ili automatskog mjenjača, ali i pogona samo na prednje ili na sve kotače.

Novi Ford EcoSport na tržite dolazi krajem godine, no cijene još nisu poznate, a vjerojatno će ostati na razini sadašnjeg modela. To znači da bi novi Ford EcoSport mogao imati cijenu od oko 140.000 kuna na više.

Ključne riječi:
EcoSport Ford SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 2. ožujak 1918.

Umro osnivač Tatre

Hans Ledwinka, inženjer koji je osnovao tvrtku Tatra, umro je na današnji dan u Muenchenu, Njemačka, u 89. godini.

vs

.::.