Vidiauto Novosti Događanja Upoznajte novi Peugeot 2008

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 10.07.2016. 23:50

Službeno vozilo ATP-a 

Upoznajte novi Peugeot 2008

Upoznajte novi Peugeot 2008

Igrači i VIP gosti na ATP Croatia Openu vozit će se u Peugeotovim vozilima, a posjetitelji teniskog turnira imat će priliku upoznati novi kompaktni SUV Peugeot 2008.

Peugeot je partner teniskog turnira ATP Croatia Open 2016 koji se u Umagu održava od 15. do 24. srpnja 2016. I ove godine, već treću godinu zaredom, Peugeot će biti službeno vozilo turnira i organizatorima će staviti na raspolaganje flotu svojih vozila. 27. po redu ATP Croatia Open najstariji je i najugledniji teniski turnir u Hrvatskoj i regiji.

Peugeot je više od tri desetljeća prisutan u teniskom svijetu, a među njegove ambasadore ubrajaju se najbolji tenisač svijeta Novak Đoković kao i Leonardo Mayer, Jamie Murray, Pablo Carreño, Roberto Carballes, Paula Badosa, David Goffin, Jérémy Chardy, Benoît Paire, Tommy Robredo, Gilles Simon, Alize Cornet i David Goffin.

Tenis je prirodni odabir za Peugeot jer je taj sport u znaku dinamike, izvrsnosti, elegancije i emocija. Upravo te vrijednosti i mi želimo dijeliti sa svojim kupcima. Ovo partnerstvo s organizacijom ATP Croatia Open prirodni je nastavak naše vjernosti tenisu koje će osigurati vidljivost marke Peugeot u Hrvatskoj“, izjavio je Tomislav Miletić, operativni direktor marke Peugeot u Hrvatskoj.

Ključne riječi:
2008 ATP Peugeot SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 4. prosinac 1971.

12-4-1971 Najveći opoziv vozila u povijesti

Najveći opoziv vozila u povijesti

General Motors je opozvao 6.700.000 vozila zbog greške na motorima. To je bio najveći dobrovoljni sigurnosni opoziv u povijesti autoindustrije.

vs

.::.