Vidiauto Novosti Najave Dacia je objavila slike novog Dustera

Autor: IR Objavljeno: 31.08.2017. 06:55

Evolucija za robusnog Dacia Dustera

Dacia je objavila slike novog Dustera

Prošlo je već sedam godina od prvog predstavljanja Dacije Duster, automobila koji je promijenio općenito mišljenje o Daciji, i postao veliki hit.

Dacia, odnosno Renault, nije mogao ni sanjati da će prvi SUV koji će proizvesti, Duster, biti toliko popularan. Moguće ga je kupiti u gotovo čitavom svijetu, no ponegdje se prodaje pod značkom Renaulta, a negdje i kao Nissan. No sedam godina u današnjem automobilskom svijetu je mnogo, stoga i ne čudi da je pripremljen novi Dacia Duster.

Dacia Duster 2018 straga

Novi Dacia Duster je na prvi pogled evolucija dosadašnjeg modela, te se prave razlike primijete tek na stražnjem kraju gdje se nalaze potpuno nova kvadratna svjetla, koja pomalo podsjećaju na Jeep Regenade, no u Daciji napominju kako je riječ o njihovom dizajnerskom potpisu s četiri mala kvadratna svjetla, kakva se mogu naći i na posljednjim verzijama Logana i Sandera.

Dacia Duster 2018 sprijeda

Prednja strana je u principu malo više redizajnirana u odnosu na stari model, te sada Duster djeluje još snažnije, ali i oku ugodnije, a prednja svjetla su sada opremljena s LED dnevnim svjetlima. To su do sada sve informacije koje je Dacia službeno priopćila.

Očekuje se i kako će novi Dacia Duster biti moguće dobiti s prednjim pogonom ili pogonom na sve kotače, bit će dostupan i dizelski motor, a uskoro ćemo vidjeti i slike unutrašnjosti , za koju iz Dacije poručuju da je „kompletno redizajnirana i ima opipljivu kvalitetu i novu opremu“. Cijena se ne bi trebala mijenjati, te će za novi Dacia Duster cijeni biti već od oko 100.000 kuna

Ključne riječi:
Dacia Duster SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 5. veljača 1878.

2-5-1878 Rođen Andre Gustave Citroen

Rođen Andre Gustave Citroen

Na današnji dan rođen je Andre Gustave Citroen. Nizozemsko-židovskog porijekla, Citroen je postao jedan od vodećih proizvođača automobila u Francuskoj.

vs