Vidiauto Zanimljivosti Auto FUN Kampanja za Edge snimljena u Hrvatskoj

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 19.10.2016. 10:47

Dramatični film s poznatim glumcem Madsom Mikkelsenom 

Kampanja za novi Ford Edge snimljena je u Hrvatskoj

Kampanja za Edge snimljena u Hrvatskoj

Pogledajte kampanju odnosno pravi kratki, dramatični film s poznatim glumcem Madsom Mikkelsenom, a radnja filma Le Fantome događa se u Hrvatskoj.

Glumac Mads Mikkelsen u novom kratkom filmu ‘Le Fantôme’, snimljenom za Ford Edge kampanju, glumi zajedno s Barbarom Steele, zvijezdom gotičkih horor filmova 1960-ih, a u filmu se pojavljuje i hrvatski glumac Žarko Radić. Film je režirao Jake Scott, zaslužan za Welcome to the Rileys i glazbene video spotove za The Rolling Stones, Radiohead i R.E.M.

Ford Edge (2)

Le Fantôme pokazuje Mikkelsena u potrazi za parom koji je započeo novi život pod programom zaštite svjedoka – ali koji voze karakteristični Edge. Snimljen na predivnim lokacijama u Hrvatskoj film je prvo prikazan na talijanskoj televiziji dok će na televizijskim ekranima i kinima diljem Europe biti od sljedećeg tjedna.

Ford Edge (4)

Pogledajte film Le Fantôme:
https://www.youtube.com/watch?v=QMTBTm30JR8

Novi Ford Edge je SUV dostupan s 2.0 turbodizelskim motorom u verzijama snage 180 KS (132 kW) i 210 KS (154 kW), s ručnim 6-stupanjskim mjenjačem i automatskim sa šest stupnjeva. Početna cijena Forda Edge je 449.900 kn. Uz sportski izgled dolazi skladan interijer s visoko kvalitetnim materijalima i vrhunskim dizajnom.

Ford Edge (6)
Ford Edge (5)
Ključne riječi:
Edge Ford reklama SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 25. srpanj 1945.

7-25-1945 Kaiser Frazer

Kaiser Frazer

Henry Kaiser i Joseph Frazer osnovali su tvrtku za proizvodnju automobila. Već u prvoj godini proizvedeno je 11.000 automobila, a godinu dana kasnije 100.000. Radi nedostatka sredstava novi se modeli nisu razvijali tako da je tvrtka 1953. prodana. Na fotografiji se nalazi Kaiser Virginian iz 1949.

vs

.::.