Vidiauto Novosti Najave Dogodine serijski sportski Peugeot 508

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 07.05.2019. 06:17

Hibridni sportaš 

Već sljedeće godine dolazi serijski Peugeot 508 Sport Engineered

Dogodine serijski sportski Peugeot 508

Prena neslužbenim informacijama, serijska izvedba sportskog hibridnog Peugeota 508 bi već sljedeće godine trebala biti u salonima.

Kada je prikazan u ožujku ove godine na Salonu automobila u Ženevi, Peugeot 508 Sport Engineered zaintrigrirao je mnoge, a kako stvari stoje, izgleda kako će serijska izvedba stići već sljedeće godine.

PEUGEOT 508 SPORT ENGINEERED naprijed

Tim modelom Peugeot želi postati konkurentan već etabliranim modelima kao što su Mercedes-AMG C43, BMW M4 i ostalim takvim modelima, a kako bi mu to uspjelo mora biti jako dobar.

PEUGEOT 508 SPORT ENGINEERED sa strane

Tako bi Peugeot 508 Sport Engineered trebao imati plug-in hibridni pogon u kombinaciji 1,6-litrenog turbo benzinca s 200 KS i dva elektromotora koja bi trebala biti smještena na prednju i stražnju osovinu, a ukupna snaga bi trebala biti oko 360 KS. Pogon će biti na sve kotače, a mjenjač automatski s 8 brzina.

PEUGEOT 508 SPORT ENGINEERED punjenje

Što se tiče performansi, one još nisu poznate, no ovdje ćemo navesti one od konceptnog modela koji za ubrzanje od 0 do 100 km/h treba 4,3 sekunde, dok mu je maksimalna brzina elektronski ograničena na 250 km/h.

PEUGEOT 508 SPORT ENGINEERED interijer

Ako se uz to doda i prostrana karoserija atraktivnog izgleda s praktičnim petim vratima i 20-inčni aluminijski naplatci, dobiva se vrlo atraktivna i sposobna limuzina visokih performansi, koja bi stvarno i mogla pomrsiti račune konkurenciji.

PEUGEOT 508 SPORT ENGINEERED sprijeda
Ključne riječi:
508 Sport Engineered Peugeot
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 28. siječanj 1937.

Prva vožnja Wraitha

Prototip Rolls-Roycea Wraith krenuo je na današnji dan u prvu test vožnju. Prvi poslijeratni model zvao se Silver Wraith i postao je jedan od najpoznatijih luksuznih automobila u ponudi Rolls-Roycea.

vs