Vidiauto Novosti Najave Audi je dotjerao modele A4 i A4 Avant

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 28.06.2018. 06:03

Lagani facelift 

Predstavljeni su redizajnirani Audi A4 i A4 Avant

Audi je dotjerao modele A4 i A4 Avant

Audi je za jesen pripremio redizajn svojeg predstavnika srednje klase – limuzine A4 i karavana A4 Avant.

Nakon tri godine proizvodnje došao je i red na blago zatezanje bora Audijevih predstavnika srednje klase – modela A4 i A4 Avant. Kao i do sada, promjene su decentne te ih na prvu mogu prepoznati samo pravi poznavatelji .

Audi A4 sprijeda

S prednje strane je redizajniran branik koji donosi novi oblik otvora za maglenke te drugačiji prednji spojler, dok se straga može primijetiti drugačiji difuzor i izgled ispušnih cijevi, a mačje oči su sada povezane s crnom saćastom plastikom.

Audi A4 straga

Redizajnirani model će dobiti i nove aluminijske naplatke u veličinama od 16 do 19 inča, a prednja Singleframe maska može imati i 3D efekt kod opcionalnog S Line paketa opreme.

Audi A4 Avant straga

Novost u ponudi je paket opreme S Line Competition koji donosi Turbo Blue boju, Audi logo na donjem dijelu stražnjih vratiju, LED prednja svjetla, 19-inčne aluminijske naplatke i crvena kočiona kliješta, te stražnji krovni RS spojler koji je dostupan samo na Avant verziji. U unutrašnjosti taj paket opreme donosi trokraki volan, RS detalje i djelomično kožna sjedala.

Audi A4 interijer

Kada su u pitanju motori, za sada nema nikakvih informacija o njima, pa se očekuje kako se u njihovoj ponudi neće ništa mijenjati. Prodaja će, barem u Njemačkoj, krenuti već ovog ljeta, a cijene će ostati na razini aktualnog modela.

Audi A4 Avant
Ključne riječi:
A4 A4 Avant Audi
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 22. veljača 1923.

Milijuntni Chevrolet

Na današnji dan 1923. godine proizveden je milijuntni Chevrolet. Ova je tvrtka osnovana kada je William Durant zaposlio Loiusa Chevroleta, švicarskog trkaćeg vozača i zvijezdu Buick Racing Teama, kako bi dizajnirao novi automobil...

vs