Vidiauto Novosti Događanja Zagreb dobio još veću karting stazu od 565 metara

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 22.09.2013. 13:15

Go-kart 

Zagreb dobio još veću karting stazu od 565 metara

Zagreb dobio još veću karting stazu od 565 metara

Dosadašnja kartinga staza produžena je s 365 na 565 metara, a nudi iskustvo vožnje poput onoga u F1. Originalnu stazu postavio je Paolo Gagliardini, višestruki europski i talijanski karting prvak.

Karting staza se nalazi u sklopu Zagrebačkog velesajma, a Karting Arena Zagreb omogućuje vožnju i izvan paviljona - tako se osim 4000 m2 unutrašnjeg, zatvorenog prostora koristi i 1500 m2 otvorenog vanjskog prostora na kojem vozači u zaštićenom okruženju i uz vrhunsku opremu mogu testirati svoje vozačke vještine, ali i razviti vozačke sposobnosti.

Karting Arena nudi 14 go-kartova Sodi RT-18 te 6 go-kartova za djecu i dva za vožnju udvoje, a najsuvremeniji telemetrijski sustav prati svakog posjetitelja te bilježi njegove aktivnosti i rezultate koji se pohranjuju na njegovu osobnu karticu. Spomenimo i kako je staza širine od 6 do 8 metara te jamči idealan kompromis između vozačkih zahtjeva i zabave, a posjećuje ju 62% muškaraca odnosno 38% žena, prosječne starosti od 34 godine.

KartingArena Zagreb (2)

Unutrašnji dio staze je dug 365 metara

Ključne riječi:
go-kart karting Karting Arena Zagreb
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 22. travanj 1970.

4-22-1970 Prvi Dan planeta Zemlje

Prvi Dan planeta Zemlje

Prva proslava Dana planeta Zemlje (Earth Day) održana je u zajednicama diljem SAD-a. Earth Day je kreacija senatora Gaylorda Nelsona, stvorena zbog rastuće zabrinutosti o stanju okoliša jer veliki doprinos zagađenju okoliša imaju i automobili.

vs

.::.