Vidiauto Novosti Autobiz dSpace otvorio novi razvojni centar

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 14.12.2018. 14:41

Softver 

dSPACE je otvorio novi razvojni centar u Hrvatskoj

dSpace otvorio novi razvojni centar

Proširenjem i internacionalizacijom razvojnih kapaciteta dSPACE će na još fleksibilniji način moći ispunjavati želje svojih klijenata i razvijati proizvode u skladu s nadolazećim trendovima, među kojima su i umrežavanje i autonomna vožnja.

Osnivanjem dSPACE engineeringa d.o.o. dSPACE planira razvijati svoje poslovanje oslanjajući se prvenstveno na visokoobrazovane IT stručnjake u Hrvatskoj te u budućnosti namjerava povećati broj zaposlenih.

dSPACE_rezanje_vrpce

''Radujemo se što otvorenjem novoga centra u Zagrebu možemo pozdraviti toliko novih visokokvalificiranih kolegica i kolega u dSPACE obitelji'', izjavio je Martin Goetzeler, predsjednik uprave dSPACE-a. ''Znanje i izuzetna motivacija koje ovdje imamo znatno će pomoći pri savladavanju svih budućih izazova.''

dspace_softver_2

Novi razvojni kapaciteti od samog su početka integrirani u postojeće alate i procese razvoja novih proizvoda, što dSPACE-u već u startu omogućuje visokoučinkoviti rad. ''Zahvaljujući modernoj infrastrukturi i najnovijim razvojnim metodama dobro smo umreženi s drugim dSPACE lokacijama diljem svijeta'', izjavio je Borivoje Đermanović, voditelj podružnice dSPACE engineeringa u Zagrebu. ''Činjenica da svojim radom možemo podržati razvoj najsuvremenijih svjetskih tehnologija kao što je, na primjer, autonomna vožnja, nudi nam i vrlo uzbudljivu perspektivu za budućnost.''

dSPACE_tim

I za kraj spomenimo 15 najvećih klijenata s kojima dSpace surađuje: Audi, BMW, Bosh, Citroen, Daimler, Fiat Chrysler Automobiles, Ford, GM, Jaguar Land Rover, Nissan, Peugeot, Renault, Toyota, VW i ZF.

Ključne riječi:
autonomna vožnja dspace softver
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 28. rujan 1978.

9-28-1978  Rekord za Wankel motor

Rekord za Wankel motor

Urednik američkog automobilskog časopisa Car & Driver postigao je svjetski brzinski rekord za automobile pogonjene rotacijskim (Wankel) motorom. Za upravljačem modificirane Mazde RX-7 Don Sherman je vozio 297,74 km/h.

vs

.::.