Vidiauto Novosti Autobiz Tokić slavi 30. rođendan uz donaciju

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 29.10.2020. 05:36

Obljetnica 

Tokić slavi 30. rođendan uz 300.000 kuna donacija, bogatu nagradnu igru te uspješnu inozemnu akviziciju!

Tokić slavi 30. rođendan uz donaciju

U znak zahvalnosti prema svojim kupcima i zajednici povodom 30. rođendana, tvrtka Tokić vlastiti uspjeh slavi vrijednim nagradnim igrama i donacijama usmjerenim prema zajednici.

Tokić svoj jubilarni rođendan slavi sa svim svojim kupcima, pa je upravo tim povodom organizirana i velika nagradna igra. U njoj mogu sudjelovati svi kupci Tokićevog asortimana od gotovo 300 tisuća artikala, u bilo kojoj od preko 100 poslovnica po čitavoj Hrvatskoj. Pored nagradne igre tvrtka Tokić svoj 30. rođendan slavi i uspješnom akvizicijom najjačeg slovenskog igrača na tržištu autodijelova, tvrtke Bartog, koja sama zapošljava preko 250 zaposlenih i može se pohvaliti s preko 600.000 prodanih guma godišnje.

Tokić

Tvrtka Bartog smještena u Mirnoj Peči u Sloveniji upravlja i lancem od 37 vlastitih poslovnica te mrežom franšiznih servisa, a dolaskom pod kapu tvrtke Tokić stvorena grupacija donosi i velike novosti u mrežu hrvatskih poslovnica. Akvizicijom Bartoga hrvatski su kupci dobili široku ponudu pneumatika za sve vrste vozila te nikad veći broj brendova za osobna i gospodarska vozila, za agro i građevinsku mehanizaciju te motocikle u Hrvatskoj. Takav iskorak i uspjeh tvrtke Tokić zaslužuje adekvatno proslavu, međutim, s obzirom na zdravstvenu situaciju u svijetu, ali i odgovorno ponašanje korporacije, Tokić će u skladu sa svojim sloganom ''Sigurnost u pokretu'' svoj jubilej upriličiti donacijama i nagradnom igrom.

Povodom obilježavanja 30. rođendana tvrtka će usmjeriti čak 30 pojedinačnih donacija, ukupnog fonda od 300.000 kuna, prema pomno odabranim humanitarnim i sportskim udrugama te klubovima i strukovnim školama.

tokić slavi 30 godina nagradna igra

Svaki je rođendan važan, ali oni okrugli su nam posebno dragi pa tim povodom Tokić pred svoje kupce stavlja čak 30 vrijednih nagrada. Najvrjednija je svakako nova Škoda Octavia, ali pored nje tu su još i sljedeće nagrade:

3 x skuter Peugeot Speedfight

5 x LED TV Samsung 70TU7172

5 x tablet Apple iPad 7

5 x kamera GoPro HERO 9

5 x pametni sat Garmin fenix 6

6 x električni romobil Xiaomi Essential

Pravo na sudjelovanje ostvaruje se svakom kupnjom iznad 150,00 kn (s PDV-om) u svim Tokićevim i franšiznim poslovnicama u periodu od 1. listopada do 15. prosinca 2020. Nakon kupnje dovoljno je poslati SMS na broj 60060 sa sljedećim sadržajem: TOKIC, grad u kojem je kupnja obavljena, broj računa, ime i prezime, adresu. Sve detalje vezane za nagradnu igru možete pronaći na linku.

Ključne riječi:
autodijelovi gume gume za traktor nagradna igra rođendan Tokić trgovina
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 3. prosinac 1979.

12-3-1979 Kraj Pacera

Kraj Pacera

Tvrtka AMC proizvodi posljednji Pacer. Automobil neobičnog futurističkog dizajna postao je vrlo popularan radi, za američke standarde, niske potrošnje goriva. Pacer je novim generacijama postao poznat po filmu Wayne's world u kojem ga vozi Garth.

vs