Vidiauto Novosti Autobiz Gordana Brlek generalna direktorica za Peugeot, Citroën i DS Hrvatska

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 09.10.2014. 17:55

Nova funkcija 

Gordana Brlek generalna direktorica za Peugeot, Citroën i DS Hrvatska

Gordana Brlek generalna direktorica za Peugeot, Citroën i DS Hrvatska

Gordana Brlek, dosadašnja generalna direktorica Citroen Hrvatska, preuzima direktorsko mjesto u još dvije tvrtke.

Generalnom direktoricom Peugeota, Citroëna i DS Hrvatska Gordana Brlek postala je još 1. listopada 2014. U PSA Peugeot Citroen grupi Brlek je od 2001. godine, a karijeru je započela u Citroen Hrvatska kao Voditelj kvalitete. Tri godine kasnije preuzima funkciju direktorice marketinga u Citroen Hrvatska (u siječnju 2004. godine). Sljedeći korak u karijeri 42-godišnje Gordane Brlek uslijedio je 1. listopada 2012. godine kada je preuzela funkciju generalne direktorice u Citroen Hrvatska.

Iz francuske grupacije ističu kako je najnovije imenovanje sastavni dio politike optimiziranja komercijalnog ustroja PSA Peugeot Citroen u Europi kako bi se ubrzao oporavak Grupe. Ne mijenja se položaj marki Peugeot, Citroen i DS koje i dalje zadržavaju svoje teritorije i specifičnosti s ciljem kako bi još više učvrstili svoju poziciju na tržištu.

Prema najnovijem izvještaju o prodaji novih automobila u Hrvatskoj u devet ovogodišnjih mjeseci Peugeot se nalazi na četvrtom, a Citroen na petom mjestu s ukupno prodanih 3521 vozila, što čini 12,68% tržišnog udjela u prodaji automobila.

Gordana Brlek fotografija slika Citroen Peugeot
Ključne riječi:
Citroën DS Gordana Brlek Peugeot
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 28. siječanj 1937.

Prva vožnja Wraitha

Prototip Rolls-Roycea Wraith krenuo je na današnji dan u prvu test vožnju. Prvi poslijeratni model zvao se Silver Wraith i postao je jedan od najpoznatijih luksuznih automobila u ponudi Rolls-Roycea.

vs