Vidiauto Novosti Autobiz Gordana Brlek generalna direktorica za Peugeot, Citroën i DS Hrvatska

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 09.10.2014. 17:55

Nova funkcija 

Gordana Brlek generalna direktorica za Peugeot, Citroën i DS Hrvatska

Gordana Brlek generalna direktorica za Peugeot, Citroën i DS Hrvatska

Gordana Brlek, dosadašnja generalna direktorica Citroen Hrvatska, preuzima direktorsko mjesto u još dvije tvrtke.

Generalnom direktoricom Peugeota, Citroëna i DS Hrvatska Gordana Brlek postala je još 1. listopada 2014. U PSA Peugeot Citroen grupi Brlek je od 2001. godine, a karijeru je započela u Citroen Hrvatska kao Voditelj kvalitete. Tri godine kasnije preuzima funkciju direktorice marketinga u Citroen Hrvatska (u siječnju 2004. godine). Sljedeći korak u karijeri 42-godišnje Gordane Brlek uslijedio je 1. listopada 2012. godine kada je preuzela funkciju generalne direktorice u Citroen Hrvatska.

Iz francuske grupacije ističu kako je najnovije imenovanje sastavni dio politike optimiziranja komercijalnog ustroja PSA Peugeot Citroen u Europi kako bi se ubrzao oporavak Grupe. Ne mijenja se položaj marki Peugeot, Citroen i DS koje i dalje zadržavaju svoje teritorije i specifičnosti s ciljem kako bi još više učvrstili svoju poziciju na tržištu.

Prema najnovijem izvještaju o prodaji novih automobila u Hrvatskoj u devet ovogodišnjih mjeseci Peugeot se nalazi na četvrtom, a Citroen na petom mjestu s ukupno prodanih 3521 vozila, što čini 12,68% tržišnog udjela u prodaji automobila.

Gordana Brlek fotografija slika Citroen Peugeot
Ključne riječi:
Citroën DS Gordana Brlek Peugeot
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 25. listopad 1902.

10-25-1902 Fordov automobil se vraća utrkama

Fordov automobil se vraća utrkama

Godinu dana nakon «razočaravajuće pobjede» (Ford je bio smiješno sporiji, no konkurenti su odustali) na stazi Grosse Point Race Track Fordov automobil ponovno je sudjelovao te premoćno pobijedio u utrci na istoj stazi. Ovoga puta Henry Ford je vozačku zadaću prepustio Barneyu Oldfieldu koji je zajedno s njim sudjelovao u razvoju vozila.

vs