Vidiauto Novosti Autobiz AS Kramar otvorio centar i u Zagrebu

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 15.06.2019. 08:01

Novi salon 

U Zagrebu je otvoren Auto salon Kramar

AS Kramar otvorio centar i u Zagrebu

Nakon 15 godina uspješnog poslovanja Auto salon Kramar otvorio je svoj prvi salon u Zagrebu i time zacrtao svoj novi poslovni put pozicioniranjem u kontinentalnom dijelu Hrvatske.

U Zagrebu, na poznatoj Kovinskoj ulici, otvoren je još jedan auto salon, no ovog je puta riječ o centru koji se bavi prodajom rabljenih automobila, a u pitanju je Auto Salon Kramar.

as_kramar_01

Tvrtka je u Hrvatskoj osnovana 2015. godine i pripada Grupaciji Kramar koja već posluje u Njemačkoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, a prvi salon u Hrvatskoj je otvoren u Splitu.

as_kramar_04

U ponudi AS Kramar su vozila svih klasa, a većina se vozila uvozi iz Njemačke, dok se mogu naći i vozila iz Francuske i Belgije, no svima je zajedničko da dolaze s jamstvom od 12 mjeseci, a koje se odnosi na mehaniku i tehniku vozila, a postoji i mogućnost narudžbe vozila prema vlastitim željama.

as_kramar_02

U moderno uređenom salonu se nalaze posebne prostorije za kupce, a tu je i radionica za prijem i pregled vozila.

as_kramar_Andrija Zovko

Andrija Zovko

''Kupac nam je na prvom mjestu! S obzirom na to da se bavimo uvozom rabljenih vozila tražimo od svojih dobavljača jamstvo, koje tada prenosimo našim kupcima. Od samog početka gradimo temelje našeg poslovanja upravo na tome i garantiramo kako svaki kupac može biti 100% siguran prilikom kupnje vozila u Auto salonu Kramar. U 2019. svakako želimo održati uspjeh na ovom nivou na kojem se trenutačno nalazimo'', istaknuo je na predstavljanju Andrija Zovko, glavni direktor i suvlasnik.

as_kramar_03

Svakako treba istaknuti i zatvoreni salon u kojem će biti smještena ekskluzivna vozila koja su trenutno u ponudi AS Kramar.

Ključne riječi:
auto salon Kramar rabljena vozila rabljeni automobili
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 16. listopad 1958.

10-16-1958 Muscle Car pick-up

Muscle Car pick-up

Chevrolet je predstavio model El Camino, pick-up koji je zbog prodajnog neuspjeha već za dvije godine izbačen iz prodaje. Model je uspješno zaživio tek 1964. u novom izdanju kao "muscle-car" pick-up s V8 motorom obujma 7,4 litre.

vs