Vidiauto Novosti Akcije Akcijsko financiranje za BMW serije 3

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 09.06.2019. 09:30

Atraktivni modeli financiranja za kupnju novog modela BMW serije 3

Akcijsko financiranje za BMW serije 3

Sedma generacija legendarnog modela dostupna uz 0% kamate i BSI servisni paket u trajanju od pet godina.

Sedma generacija najprodavanijeg i najpopularnijeg BMW-a u Hrvatskoj i svijetu, BMW-a serije 3, sada je dostupna uz atraktivne uvjete financiranja u Tomić & Co. poslovnicama. Ovaj globalno poznati predstavnik sportskog zadovoljstva u vožnji - kao sinonim sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine - u posebnoj ponudi dolazi s BSI servisnim paketom u trajanju od pet godina, odnosno prijeđenih 100.000 kilometara.

BMW 3 Series straga

Odaberite financiranje koje najbolje odgovara vašim potrebama i mogućnostima, poručuju iz Tomić & Co., poput trenutno najpopularnijeg modela 50:50 uz fiksnu kamatu od 0 %. Odnosno po kojem se 50% vrijednosti vozila plaća odmah, a preostalih 50 % za godinu dana i to uz 0 % kamate.

BMW 3 Series sprijeda

U ponudi su još dvije opcije otplate: 1/3 uz fiksnu kamatnu stopu od 1,3 % te leasing uz mjesečne rate u trajanju od 36 do 72 mjeseca i sniženu promjenjivu kamatnu stopu od 2,9 %.

BMW 3 Series interijer

Stoga, ne propustite priliku i provjerite kako izgleda najpopularniji BMW model u svom najnovijem izdanju. Uvjerite se zašto najprodavaniji BMW svih vremena jamči vozačko zadovoljstvo na svakoj cesti, zavoju i vozačkoj situaciji. Zahvaljujući inovativnim rješenjima nova BMW serija 3, kao nikada do sada, povezuje vozača, okolinu i samo vozilo - po čemu je oduvijek bila lider klase.

BMW 3 Series sa strane

Više informacija o atraktivnim modelima financiranja potražite u Tomić & Co. prodajnim salonima u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli te odnedavno i u Zadru ili posjetite: www.bmw.hr/3financiranje

Ključne riječi:
akcija BMW serija 3
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 5. veljača 1878.

2-5-1878 Rođen Andre Gustave Citroen

Rođen Andre Gustave Citroen

Na današnji dan rođen je Andre Gustave Citroen. Nizozemsko-židovskog porijekla, Citroen je postao jedan od vodećih proizvođača automobila u Francuskoj.

vs