Vidiauto Novosti Akcije Uštedite u ovlaštenim Peugeot servisima

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 25.06.2018. 06:55

Peugeot servis 

Posebna ponuda s popustima i do 40% u ovlaštenim Peugeot servisima

Uštedite u ovlaštenim Peugeot servisima

Peugeot organizira ljetnu servisnu akciju s popustom na filtere od čak 40% i 15% na dodatnu opremu do 4. kolovoza 2018.

Uz standardne popuste koje članovi kluba vjernosti Peugeot Zauvijek imaju na dijelove održavanja, sada članovi mogu ostvariti čak 40% popusta na filtere. Svi koje u navedenom razdoblju naprave zamjenu ulja i filtera ulja, zraka, peludi i goriva, dobivaju na poklon članstvo u klubu vjernosti Peugeot Zauvijek, a čija je redovna cijena učlanjenja 149 kn.

peugeot rcz

U ponudi je i popust od 15% na dodatnu opremu i to na krovne nosače, nosače bicikala i krovne kutije koji omogućuju prijevoz velikih količina stvari ne umanjujući udobnost svih putnika u vozilu. Članstvom u klubu vjernosti ostvaruje se i pravo na povoljno redovito održavanje vozila s popustima do 30 %, uslugu pomoći na cesti u trajanju od jedne godine, poseban popust do 30% na najskuplji dio prve ugradnje i dodatnih 5% popusta na sve prodajne akcije.

Peugeot Rifter 4x4 Concept

Vrijeme je ljetnih odmora te je vozilo potrebno kvalitetno pripremiti i provjeriti prije odlaska na duži put. Potrebno je po potrebi promijeniti motorno ulje i filtre, filtar zraka i peludi. Radi sigurnosti potrebno je provjeriti stanje guma te ih po potrebi zamijeniti, a isto se odnosi i na kočioni sustav.

Peugeot motor

Također radi veliki vrućina potrebno je pravilno funkcioniranje sustava za hlađenje motora, te se treba provjeriti razina tekućine za hlađenje motora, a radi udobnosti treba provjeriti rad i pravilno funkcioniranje klima uređaja. Ne treba zaboraviti metlice brisača te doliti tekućinu za pranje stakla.

Ključne riječi:
akcija Peugeot servis
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.