Vidiauto Novosti Akcije Servisna akcija u Citroen servisima

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 25.06.2018. 06:27

Citroen servis 

Ljetna servisna akcija u ovlaštenim Citroen servisima

Servisna akcija u Citroen servisima

Vrijeme je ljetnih odmora te je potrebno svoje vozilo kvalitetno pripremiti, stoga je Citroen u svojim servisima osigurao specijalne akcijske uvjete servisiranja vozila.

Kako je ljeto vrijeme kada najčešće putujemo automobilima, važno je da putovanje u njima bude i sigurno. Preporučuje se provjera, a po potrebi i promjena motornog ulja i filtra, filtra zraka, peludi. Kako bi jamčili optimalne performanse vašeg motora i zadovoljili kriterije novih tehnologija razvijenih od strane Citroena, vaša knjižica o održavanju vas upućuje koje vam točno ulje najbolje odgovara te kad ga je potrebno zamijeniti. Poštujte tu uputu jer ona je zalog dugovječnosti vašeg vozila.

Citroen C-Elysee prtljaznik

Radi vaše sigurnosti i sigurnosti putnika provjerite stanje guma te ih po potrebi zamijenite a isto se odnosi i na kočioni sustav. Također radi veliki vrućina potrebno pravilno funkcioniranje sustava za hlađenje motora, razinu tekućine za hlađenje motora. Radi vaše udobnosti provjerite rad i pravilno funkcioniranje klima uređaja. Nemojte zaboraviti ni na metlice brisača te dolijati tekućinu za pranje stakla.

Citroen C4 Picasso 1.6 120 Intensive (30)

Ako ste član kluba vjernosti za vas nema problema, u mreži ovlaštenih servisa Citroen ostvarujete pravo na popuste za dijelove održavanje zavisno od starosti vašeg vozila ali posebno u razdoblju od 4.lipnja do 4. kolovoza na sve filtre ostvarujete ogroman popust od čak 40%. No, ako niste član kluba vjernosti nudimo vam, ako napravite zamjenu ulja i filtra ulja , zraka, peludi i goriva, besplatno učlanjenje u klub vjernosti Citroen Zauvijek. Cijena učlanjenja je 149 kn.

Citroën C5 02

Citroen C5

Članstvom u klubu vjernosti ostvarujete pravo na popuste na dijelove održavanja vozila sukladno godinama starosti vozila, uslugu pomoći na cesti, 30% popusta na najskuplji originalni rezervni dio iz ponude Grupe PSA jednom godišnje, dodatnih 5% popusta na sve akcijske popuste.

Citroen C4 Picasso i Grand C4 Picasso prve generacije

Citroen C4 Picasso i Grand C4 Picasso prve generacije

U razdoblju od 4. lipnja do 4. kolovoza Citroen nudi i popust od 15% na krovne nosače, nosače bicikala i krovne kutije.

Ključne riječi:
akcija Citroën servis
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.