Vidiauto Novosti Akcije Renault dani otvorenih vrata do 19. rujna

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 15.09.2020. 08:48

Renault dani otvorenih vrata do 19. rujna

Renault dani otvorenih vrata do 19. rujna

U razdoblju od 14. do 19. rujna 2020. Renault Nissan Hrvatska poziva vlasnike Renaultovih vozila na pregled vozila u 12 kontrolnih točaka za 1 kunu. Utvrdi li se tijekom pregleda da je na vozilu potrebna neka intervencija, vlasnici mogu do 15. listopada iskoristiti brojne pogodnosti u servisima. 

Tijekom »Dana otvorenih vrata« vlasnici Renaultovih vozila mogu doći na prethodno dogovoreni pregled vozila u 12 točaka za 1 kunu pri čemu ih očekuju sljedeće pogodnosti:
- pregled akumulatora i 30 % popusta na kupnju novog,
- 30 % popusta na kočione pločice i diskove,
- 30 % popusta na dječje sjedalice,
- remen i vodena pumpa s uključenom zamjenom već od 3.361 kn,
- metlice brisača već od 199 kn,
- članstvo u programu 4+ za vozila starija od 4 godine za 1 kn.

2020 - 30 years of Renault CLIO - Renault CLIO IV (2012-...)

Da bi Renaultove servisne usluge i proizvodi bili privlačni i vlasnicima starijih vozila, Renault nudi program vjernosti 4+. Članstvo u tom programu donosi brojne pogodnosti, uključujući popust do 30 % na originalne rezervne dijelove ili povoljne paketne cijene s uključenim dijelovima i ugradnjom. Što je vozilo starije, to je i popust veći. Korisnicima programa 4+ dostupna je i usluga Renault Pomoć na cesti koja nudi brzu i stručnu pomoć u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu. Članstvo u programu vrijedi godinu dana, a ako korisnik usluge obavi redovni godišnji servis u nekom od ovlaštenih Renaultovih servisa, članstvo se besplatno produžava na godinu dana.

Za posjet servisu i kontrolni pregled potrebno je u odabranom ovlaštenom Renaultovom servisu najprije dogovoriti termin. Naručivanje je moguće i preko internetske stranice: https://www.renault.hr/obratite-nam-se/dogovorite-servis.html

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 18. srpanj 1948.

Prva pobjeda najvećeg

Najveći vozač u povijesti Formule 1 Juan Manuel Fangio nastupio je u svojoj prvoj utrci te završio kao 12. Iako je tada imao već 27 godina Fangio je do kraja karijere (1957.) nanizao pet naslova svjetskog prvaka.

vs

.::.