Vidiauto Automobili Predstavljamo Ovo je nova Toyota Corolla

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 31.03.2016. 18:09

Na ljeto stiže redizajn 

Ovo je nova Toyota Corolla

Ovo je nova Toyota Corolla

Uz novi, osvježen izgled nova Toyota Corolla serijski donosi Toyota SafetySense tehnologiju s laserom i kamerom montiranima na vrhu vjetrobrana.

Redizajnirana Toyota Corolla 2016 ima novi i napredniji vanjski izgled - prednji kraj je u potpunosti redizajniran kako bi se naglasio široki stav vozila i prestižniji dizajn koji je poprimio Toyotinu „Under Priority and Keen Look“ dizajnersku filozofiju. Ističe se prednja maska s novim LED svjetlima, uključujući i nova LED dnevna svjetla te drukčiji prednji branik s većim otvorom za zrak. Ručke na vratima su sada prekrivene kromiranim završetkom te se na taj način ističe glavna dizajnerska linija koja se proteže čitavom dužinom automobila. Na izbor su dostupni novi 16'' i 17'' aluminijski naplatci.

Toyota Corolla 2016 (2)

Stražnji kraj je dobio nova LED dnevna svjetla i brojne kromirane detalje kako bi se naglasila širina automobila, a nova Corolla je dostupna s izborom od čak 9 boja karoserije, od čega su 3 posve nove: Platinom Bronze, Tokyo Red i Earth Bronze.

Toyota Corolla 2016 (5)

Toyota Safety Sense, kao dio serijske opreme, uključuje sustav automatskog kočenja kod opasnosti od sudara, sustav prepoznavanja prometnih znakova, sustav upozorenja prilikom napuštanja prometne trake i sustav automatskog prebacivanja dugih i kratkih svjetala, a koriste se kamera i laser smješteni na vrhu prednjeg vjetrobranskog stakla.

Corolla je najpopularniji Toyotin model koji se prodaje u više od 150 zemalja svijeta te predstavlja oko 20% Toyotine globalne prodaje.

Trenutna cijena po kojoj se Toyota Corolla u Hrvatskoj može kupiti starta od 121.500 kuna za 1,33 Dual VVT-i benzinski motor snage 99 KS i paket opreme Terra, dizelska ponuda s 1,4 D-4D 90 KS Terra starta od 129.900 kuna, a u ponudi je još jedan benzinac 1,6 Valvematic snage 132 KS (cijena 133.600 do 167.700 kuna).

Toyota Corolla 2016 (1)
Ključne riječi:
2016 Corolla facelift prodaja automobila redizajn Toyota
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 5. veljača 1878.

2-5-1878 Rođen Andre Gustave Citroen

Rođen Andre Gustave Citroen

Na današnji dan rođen je Andre Gustave Citroen. Nizozemsko-židovskog porijekla, Citroen je postao jedan od vodećih proizvođača automobila u Francuskoj.

vs

.::.