Vidiauto Automobili Predstavljamo Na Peking auto salonu Citroen predstavlja novi C6

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 27.04.2016. 13:54

Trovolumenska limuzina 

Na Peking auto salonu Citroen predstavlja novi C6

Na Peking auto salonu Citroen predstavlja novi C6

Novi Citroen C6 ima dužinu 4,98 metara te međuosovinski razmak od 2,9 metara.

Novi Citroen C6 koji je predstavljen na Beijing Motor Show razvijen je u suradnji s tvrtkom DongFeng i proizveden u Wuhanu, a radi se o joint-venture suradnji između Citroena i ove kineske tvrtke. C6 je limuzina D-segmenta više poslovne klase, a bit će lansirana lokalno krajem 2016. godine.

Ima moderan i fluidan stil, interijer na najvišoj razini s velikodušnim prostorom, materijalima visoke kvalitete i korisne tehnologije za svakodnevno korištenje u službi udobnosti svih putnika.

Spomenimo usput i lansiranje novog DS 4S, koji će biti u ponudi ekskluzivno samo za kinesko tržište. DS 4S je dizajniran u Francuskoj i proizveden u Kini u Shenzenu, a ova premium limuzina je pravi izraz tehnologije i profinjenosti te je glavno sredstvo marke DS u ofenzivi na segment kompaktnih vozila. U ponudi će biti tri benzinska motora snage od 136 do 204 KS.

DS 4S (1)
DS 4S (2)
DS 4S (3)
Ključne riječi:
4S Beijing Motor Show C6 Citroën DS Peking
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 5. veljača 1878.

2-5-1878 Rođen Andre Gustave Citroen

Rođen Andre Gustave Citroen

Na današnji dan rođen je Andre Gustave Citroen. Nizozemsko-židovskog porijekla, Citroen je postao jedan od vodećih proizvođača automobila u Francuskoj.

vs