Vidiauto Automobili Predstavljamo Goodyear Eagle F1 Asymmetric SUV

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 14.12.2015. 22:26

Range Rover Sport s gumama Goodyear 

Goodyear Eagle F1 Asymmetric SUV

Goodyear Eagle F1 Asymmetric SUV

Range Rover Sport opremljen je gumama Goodyear Eagle F1 Asymmetric SUV, što je plod višegodišnje suradnje ovih tvrtki.

Goodyearove gume Eagle F1 Asymmetric SUV izvrsno dopunjuju okretnost i dinamiku vozila Range Rover Sport u cestovnoj vožnji. Između ostaloga osiguravaju kontrolu nad vozilom u zavoju budući da se pritisak kod brzoga skretanja ravnomjerno raspoređuje, što gumi osigurava bolji kontakt s cestom.
U usporedbi s prethodnicom ova guma omogućuje bolju upravljivost na mokroj površini, za što je zaslužan asimetričan dezen koji osigurava bolji kontakt s cestom i raspršuje vodu te time sprječava nastanak akvaplaninga. Osim toga dezen gaznoga sloja smanjuje buku pa je vožnja tiša i udobnija, što se slaže s raskošnom unutrašnjosti automobila.
Inače, Goodyear već niz godina surađuje s poduzećem Jaguar Land Rover s različitim gumama za prvu ugradnju; između ostaloga i za Range Rover Evoque i Land Rover Discovery Sport.

Ključne riječi:
Goodyear Gume Range Rover
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 26. listopad 1955.

10-26-1955 Rođen Sammy Swindell

Rođen Sammy Swindell

Sammy Swindell najuspješnjiji vozač u povijesti Sprint Car serije rođen je na današnji dan. On je kao prvi i jedini u povijesti uspio pobijediti na svim utrkama u jednoj sezoni Pennzoil World of Outlaws serije. Bilo je to 1995. godine.

vs