Vidiauto Automobili Oldtimeri Pogledajte video priču o Hondi

Autor: m.s. Objavljeno: 23.07.2013. 17:41

Honda 

Pogledajte video priču o Hondi

Pogledajte video priču o Hondi

Hondini inženjeri već 65 godina zadivljuju svijet tehnološkim dostignućima. Priča o njihovoj snazi snova, neiscrpnoj radoznalosti i inovativnosti, smještena je u kreativni filmski prikaz pod nazivom „Honda Hands“.

Film prati ostvarenje vizije Soichira Honde, automehaničara koji je davne 1948. godine osnovao Honda Motor Company iz malog istraživačkog centra s 13 radnika. S više od 500 tvornica i distributera širom svijeta i 200.000 zaposlenih, Honda je danas najveći proizvođač agregata na svijetu, s proizvodnjom od 14 milijuna primjeraka godišnje. Honda je vodeća tvrtka na svijetu i po proizvodnji motocikala, a kao proizvođač automobila nalazi se među prvih deset u svijetu.

S ciljem da pokrije sve oblike mobilnosti, Honda je vrlo uspješna u konstruiranju aviona i humanoidnog robota Asimo čija posljednja generacija dirigira simfonijskim orkestrom.

Senna_Honda NSX_2_800

Honda NSX

Ključne riječi:
Asimo Honda NSX
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 25. listopad 1902.

10-25-1902 Fordov automobil se vraća utrkama

Fordov automobil se vraća utrkama

Godinu dana nakon «razočaravajuće pobjede» (Ford je bio smiješno sporiji, no konkurenti su odustali) na stazi Grosse Point Race Track Fordov automobil ponovno je sudjelovao te premoćno pobijedio u utrci na istoj stazi. Ovoga puta Henry Ford je vozačku zadaću prepustio Barneyu Oldfieldu koji je zajedno s njim sudjelovao u razvoju vozila.

vs