Vidiauto Automobili Oldtimeri Pogledajte video priču o Hondi

Autor: m.s. Objavljeno: 23.07.2013. 17:41

Honda 

Pogledajte video priču o Hondi

Pogledajte video priču o Hondi

Hondini inženjeri već 65 godina zadivljuju svijet tehnološkim dostignućima. Priča o njihovoj snazi snova, neiscrpnoj radoznalosti i inovativnosti, smještena je u kreativni filmski prikaz pod nazivom „Honda Hands“.

Film prati ostvarenje vizije Soichira Honde, automehaničara koji je davne 1948. godine osnovao Honda Motor Company iz malog istraživačkog centra s 13 radnika. S više od 500 tvornica i distributera širom svijeta i 200.000 zaposlenih, Honda je danas najveći proizvođač agregata na svijetu, s proizvodnjom od 14 milijuna primjeraka godišnje. Honda je vodeća tvrtka na svijetu i po proizvodnji motocikala, a kao proizvođač automobila nalazi se među prvih deset u svijetu.

S ciljem da pokrije sve oblike mobilnosti, Honda je vrlo uspješna u konstruiranju aviona i humanoidnog robota Asimo čija posljednja generacija dirigira simfonijskim orkestrom.

Senna_Honda NSX_2_800

Honda NSX

Ključne riječi:
Asimo Honda NSX
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 25. travanj 1925.

4-25-1925 Debi Maseratija

Debi Maseratija

Prvi automobil Alfierija Maseratija, Tipo 26, debitirao je pobijedivši u svojoj klasi u Targa Floriju. Alfieri Maserati sam je vozio trkaći automobil.

vs

.::.