Vidiauto Automobili Oldtimeri Pogledajte video priču o Hondi

Autor: m.s. Objavljeno: 23.07.2013. 17:41

Honda 

Pogledajte video priču o Hondi

Pogledajte video priču o Hondi

Hondini inženjeri već 65 godina zadivljuju svijet tehnološkim dostignućima. Priča o njihovoj snazi snova, neiscrpnoj radoznalosti i inovativnosti, smještena je u kreativni filmski prikaz pod nazivom „Honda Hands“.

Film prati ostvarenje vizije Soichira Honde, automehaničara koji je davne 1948. godine osnovao Honda Motor Company iz malog istraživačkog centra s 13 radnika. S više od 500 tvornica i distributera širom svijeta i 200.000 zaposlenih, Honda je danas najveći proizvođač agregata na svijetu, s proizvodnjom od 14 milijuna primjeraka godišnje. Honda je vodeća tvrtka na svijetu i po proizvodnji motocikala, a kao proizvođač automobila nalazi se među prvih deset u svijetu.

S ciljem da pokrije sve oblike mobilnosti, Honda je vrlo uspješna u konstruiranju aviona i humanoidnog robota Asimo čija posljednja generacija dirigira simfonijskim orkestrom.

Senna_Honda NSX_2_800

Honda NSX

Ključne riječi:
Asimo Honda NSX
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 27. siječanj 1904.

Unutarnje sagorijevanja uzvraća udarac

Amerikanac William K. Vanderbilt postavio je u Ablisu u Francuskoj brzinski rekord od 122 km/h u automobilu Mors koji je bio pokretan benzinom. To je bio prvi rekord kojeg postavio automobil s unutarnjim sagorijevanjem.

vs