Vidiauto Automobili Novi automobili na hrvatskim cestama Hrvatska premijera - nova Honda HR-V

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 22.04.2015. 10:44

Stiže u prodaju krajem ljeta 

Hrvatska premijera - nova Honda HR-V

Hrvatska premijera - nova Honda HR-V

Nova Honda HR-V, crossover, u prodaju stiže krajem ljeta, a premijerno će hrvatskom tržištu biti predstavljena već u svibnju.

Hrvatska premijera nove Honda HR-V bit će na Cro Auto Showu u Westgate shopping Cityju pored Zaprešića, od 22. do 24. svibnja 2015. godine.

Honda HR-V je novi Hondin predstavnik u crossover segmentu i u početku će biti dostupan s dva motora - turbodizelskim 1.6-litrenim i-DTEC snage 120 KS i benzinskim 1.5-litrenim i-VTEC snage 130 KS. Oba motora su predstavnici Hondine Earth Dreams tehnologije, iznimno su štedljivi i imaju vanserijski odaziv na gas.

Honda HR-V 2015 (2)

Crossover HR-V nudi zanimljiv vanjski dizajn kombinacijom bočnih linija karakterističnih za kupe vozila i snažno naglašenih robusnih linija karakterističnih za SUV vozila. Za najprostraniju unutrašnjost u klasi zaslužna su Hondina inovativna čarobna sjedala uz koja funkcionalnost i prilagodljivost poprimaju sasvim drugu dimenziju. Sofisticirani dizajn i kvalitetni materijali, mekani na dodir moći će se pronaći u interijeru u potpunosti novog modela HR-V.

Honda HR-V 2015 (3)
Ključne riječi:
crossover Honda HR-V prodaja automobila SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 18. siječanj 1919.

1-18-1919 Osnovan Bentley Motors

Osnovan Bentley Motors

Na današnji dan osnovan je Bentley Motors u Londonu, Engleska. Proizvođač sportskih automobila i luksuznih automobila, Bentley je 1931. godine preuzeo Rolls-Royce. Bentley je otada preuzimao sve više i više značajki Rolls-Roycea dok nisu postali gotovo ne

vs