Vidiauto Automobili Novi automobili na hrvatskim cestama Hrvatska premijera - nova Honda HR-V

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 22.04.2015. 10:44

Stiže u prodaju krajem ljeta 

Hrvatska premijera - nova Honda HR-V

Hrvatska premijera - nova Honda HR-V

Nova Honda HR-V, crossover, u prodaju stiže krajem ljeta, a premijerno će hrvatskom tržištu biti predstavljena već u svibnju.

Hrvatska premijera nove Honda HR-V bit će na Cro Auto Showu u Westgate shopping Cityju pored Zaprešića, od 22. do 24. svibnja 2015. godine.

Honda HR-V je novi Hondin predstavnik u crossover segmentu i u početku će biti dostupan s dva motora - turbodizelskim 1.6-litrenim i-DTEC snage 120 KS i benzinskim 1.5-litrenim i-VTEC snage 130 KS. Oba motora su predstavnici Hondine Earth Dreams tehnologije, iznimno su štedljivi i imaju vanserijski odaziv na gas.

Honda HR-V 2015 (2)

Crossover HR-V nudi zanimljiv vanjski dizajn kombinacijom bočnih linija karakterističnih za kupe vozila i snažno naglašenih robusnih linija karakterističnih za SUV vozila. Za najprostraniju unutrašnjost u klasi zaslužna su Hondina inovativna čarobna sjedala uz koja funkcionalnost i prilagodljivost poprimaju sasvim drugu dimenziju. Sofisticirani dizajn i kvalitetni materijali, mekani na dodir moći će se pronaći u interijeru u potpunosti novog modela HR-V.

Honda HR-V 2015 (3)
Ključne riječi:
crossover Honda HR-V prodaja automobila SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 15. rujan 1909.

9-15-1909  Imaginarni patent

Imaginarni patent

Henry Ford izgubio je parnicu protiv George Seldena u kojoj je tvrdio da ovaj nema pravo na patent na motorno vozilo. Dvije godine kasnije to pravo je ukinuto jer se saznalo da Selden nikada nije namjeravao izgraditi automobil koji je prijavio 1895. godine

vs