Vidiauto Automobili Nove tehnologije, studije&prototipi Cooper CS5 – sportske osobine po diskontnoj cijeni

Autor: Daniel Bevandić Objavljeno: 16.06.2014. 20:19

Nove ljetne gume vrhunskih performansi 

Cooper CS5 – sportske osobine po diskontnoj cijeni

Cooper CS5 – sportske osobine po diskontnoj cijeni

Američki proizvođač guma sa preko 100 godina dugom tradicijom predstavio je nove ljetne gume namijenjene snažnim limuzinama i sportskim automobilima. 

CS5 Grand Touring gume su najviših performansi namijenjene sportskim limuzinama. Gume su testirane na raznim Audi, BMW, Mercedes i Cadillac modelima što je garancija da se radi stvarno o prvoklasnim gumama koje su predviđene za brzine od 230 do 250 kilometar na sat.
CS5 Ultra Touring sportska je inačica namijenjena za automobile velike snage sa ojačanim bočnim stijenkama za što sigurnije prijanjanje na kolniku. Testirane su na raznim modelima Ford Mustanga, BMW serije 3, Cadillaca CTS. Prva testiranja potvrđuju da gume nude performanse usporedive sa razvikanim svjetskim modelima, ali po 10 % nižoj cijeni.

Cooper-CS5-Grand-Touring-11
Ključne riječi:
Audi Cooper Gume
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 9. prosinac 1963.

12-9-1963 Proizveden posljednji Studebaker

Proizveden posljednji Studebaker

Studebaker Brothers Manufacturing Company, osnovan tijekom civilnog rata, bio je najveći svjetski proizvođač kočija sa zapregom. Kada su stigli auti, Studebaker je postao poznati proizvođač automobila. Ipak, Studebaker nije mogao držati korak s konkurentima.

vs