Vidiauto Zanimljivosti Auto FUN Postoji Nissan X-Trail, ali postoji i bob Nissan X-Trail Bobsleigh

Autor: Toni Ruić Objavljeno: 02.02.2016. 22:10

Nissan konstruirao prvi bob sedmerosjed 

Postoji Nissan X-Trail, ali postoji i bob Nissan X-Trail Bobsleigh

Postoji Nissan X-Trail, ali postoji i bob Nissan X-Trail Bobsleigh

Pogledajte kako je Nissan obični bob četverosjed pretvorio u sedmerosjed koji se već i spustio na olimpijskoj stazi u Innsbrucku u Austriji. I dok Nissan X-Trail 1.6 dCI 4x4 ima snagu 130 KS, bob ima višestruko više – 621 KS. Najveća brzina boba je 105 km/h, a vozila 186 km/h.

Bobom Nissan X-Trail Bobsleigh upravljao je britanski osvajač olimpijske medalje Sean Olsson te je dostignuo brzinu 100 km/h dok je u zavojima postignuta G-sila teže od 4,5 G.

Nissan bob usporedba

Ključni podaci: usporedba modela X-Trail i bobaX-Trail Bobsleigh

Prepoznatljivim prednjim krajem, svjetlima i sa sedam sjedala bob oponaša dizajn Nissana X-Trail. Putnicima omogućuje pregled od 360 stupnjeva kako im ništa ne bi promaklo – baš kao i sustav Around View Monitor Nissana X-Trail. Sofisticirani sustav pogona na sva četiri kotača ALL MODE 4x4 Nissana X-Trail baš poput boba vozaču omogućuje potpunu kontrolu na ledu i snijegu.

Nissan x-trail bob

Sedmerosjed je dizajniran s pomoću nacrta i računalno potpomognutog dizajna (CAD). Detalji na prednjem dijelu nadahnuti su prednjom maskom V-motion modela X-Trail i oponašaju linije poklopca motora. Dizajn je upotpunjen izduživanjem kabine kako bi se omogućio smještaj za sedam putnika.

Pogledajte video: 

Ključne riječi:
bob Nissan X-Trail
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.