Vidiauto Novosti Najave Završna testiranja za novi VW Touareg

Autor: IR Objavljeno: 21.02.2023. 05:37

Volkswagen vrši završna testiranja novog Touarega

Završna testiranja za novi VW Touareg

Upravo su u tijeku završna testiranja za novi Volkswagen Touareg, čija je premijera najavljena za ljeto ove godine.

Volkswagen upravo vrši završna testiranja novog Touarega, i to u blizini Arktičkog kruga. To su fina podešavanja gotovog proizvoda, čija će premijera biti na ljeto, no još uvijek je zamaskiran izvana, no maska nije velika, pa se uglavnom može vidjeti konačan dizajn.

Volkswagen Touareg_02

Novost su nova IQ.Light HD svjetla sprijeda, od kojih se svako sastoji od 19.200 LED-ica, koje će omogućiti odličnu osvijetljenost, bez zasljepljivanja ostalih sudionika u prometu. A novi će Touareg biti poseban i po tome što će biti prvi Volkswagen na europskom tržištu koji će doći s osvijetljenjim stražnjim znakom. Naime, tek je u siječnju ove godine stiglo odobrenje, pa će se u budućnosti i ostali Volkswageni moći opremiti s takvim znakom.

Volkswagen Touareg_01

Novost je i „Innovision Cockpit“ koji dolazi s 15-inčnim središnjim zaslonom i digitalnom instrument pločom, a nuditi će se i navigacija s preciznošću prema traci u kojoj morate voziti, a poboljšano je i glasovno upravljanje. Osim toga, sada se Apple CarPlay i Android uređaji mogu spajati bežično.

Volkswagen Touareg_03

Touareg dolazi i s poboljšanom šasijom, pogonom na sve kotače i nizom drugih noviteta, a svi detalji će biti objavljeni na premijeri.

Ključne riječi:
4x4 redizajn SUV Touareg Volkswagen
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.