Vidiauto Novosti Najave Uskoro stiže redizajnirana Ford Kuga

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 04.11.2022. 04:11

Ovako će izgledati redizajnirana Ford Kuga

Uskoro stiže redizajnirana Ford Kuga

Ford je u SAD-u predstavio redizajnirani Escape, a riječ je o tamošnjoj izvedbi modela Kuga, pa se uskoro očekuje i premijera europske izvedbe.

Ford će uskoro predstaviti redizajniranu Kugu, jedan od modela kojeg, barem za sada, ne bi trebao ugasiti. Kuga je važna za Ford, a uskoro će dobiti puno atraktivniji i privlačniji izgled, a to se posebice odnosi na prednji kraj vozila koji je sada uspravniji, skladniji, odnosno jednostavno bolji.

2023 Ford Escape Plug-In Hybrid_Vapor Blue_Ford Escape ST-Line Elite_Rapid Red_02

Nova maska je povećana, svjetla su u potpunosti nova, a nova je i LED traka koja ih spaja, a koja je postavljena iznad maske. Tu je i veći logo, a ST izvedba će se od ostalih izvedbi isticati po svim dijelovima karoserije u boji, dok će ostale izvedbe imati crni obrub oko karoserije.

2023 Ford Escape Plug-In Hybrid_Vapor Blue_Ford Escape ST-Line Elite_Rapid Red_01

No Ford je poradio i u unutrašnjosti, a ona donosi 13,2-inčnu digitalnu instrument ploču, ali i novi dizajn središnje konzole na čijem se vrhu nalazi novi 13,2-inčni multimedijski zaslon s najnovijim softverom. Tu su i neke nove boje i materijali u unutrašnjosti, a još uvijek se klimatizacijom upravlja odvojeno od zaslona.

2023 Ford Escape ST-Line Elite_Rapid Red_09

A kad su u pitanju pogonski motori, europska bi izvedba trebala imati 150 KS snažan turbo benzinac, te 182 KS snažan turbo benzinac, a tu je i plug-in hibrid s 213 KS. Šuška se kako bi na pojedinim tržištima mogla u ponudi biti i izvedba s turbo dizel motorom.

2023 Ford Escape ST-Line Elite_Rapid Red_06
Ključne riječi:
Escape Ford Kuga SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 18. srpanj 1948.

Prva pobjeda najvećeg

Najveći vozač u povijesti Formule 1 Juan Manuel Fangio nastupio je u svojoj prvoj utrci te završio kao 12. Iako je tada imao već 27 godina Fangio je do kraja karijere (1957.) nanizao pet naslova svjetskog prvaka.

vs

.::.